måndag 11 september 2017

Luftrenare och luftfuktare i ett

Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner! Philips Luftvårdprodukter renar luften i ditt hem och håller en optimal luftfuktighet. Vid optimal luftfuktighet minskas spridningen av bakterier och virus, det bildas mindre damm och man minskar risken att få torr hud och . Ta kontroll över din inomhusluft med Philips kombinerade luftrenare och luftfuktare.


Köp hos Philips eller hitta återförsäljare!

Dessa apparater kan göra din vardag mer behaglig då astman eller allergin är som värst. Denna modell från Philips är en kombinerad luftfuktare och luftrenare. Den både renar luften och tar bort luftburna allergener, samtidigt som den ser till att bevara den optimala luftfuktigheten i rummet. Tack vare sina kombinerade funktioner med både rening och fukt, är denna modell särskilt lämplig för hem . Vattenånga från en smutsig luftfuktare göra mer skada än nytta.


Därför är en kombinerad luftrenare och luftfuktare optimalt för att inte skapa spridning av bakterier! Det är viktigt att håla koll på luftfuktigheten med en hygrometer. Om lufttillväxten blir för hög kan det nämligen gynna kvalster, bakterier och mögel i bostaden.


Vi säljer luftrenare från bland andra Coway som rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.

Få en inomhusluft med mindre pollen och andra allergiframkallande partiklar med en luftrenare från e- klok! Luftrenare för alla typer av hushåll. En luftfuktare och luftrenare i samma apparat. Kan användas i rum som är mindre än 40kvm.


Denna luftfuktare och luftrenare rengör luften utan filter. Philips Air Combo är både en luftrenare och luftfuktare i ett ) Philips använder sig av olika typer av luftreningstekniker. Tester utförda av ECARF ( ett av världens ledande allergiforskningsinstitut) . Den har en något större kapacitet än Philips-maskinen och ska klara att rena och befukta luften i ett kvadratmeter stort utrymme.


Maskinen är tämligen stor och tung, vilket gör att du knappast kommer att vilja flytta . Clas Ohlson 2-i-1-funktion - ger ren luft med optimal luftfuk. Luftfuktare och luftrenare med HEPA filter i samma enhet. Tre filter, grovfilter, HEPA filter och aktivt karbonfilter.


Plågas du av torr och sprucken hu kanske särskilt vintertid? Då är en luftfuktare säkerligen något för dig. Vi har ett stort urval luftfuktare från kända märken som Stadler Form, Wilfa, Beurer och många fler.


I den här artikeln kan du läsa mer om luftfuktarens många fördelar och hur du får ett bättre . Det finns sätt att förbättra den, men en luftrenare är inte bästa lösningen. De upptäckte att flera luftrenare faktiskt släppte ut ozon, som kan vara besvärande framför allt för astmatiker.

Men en luftfuktare kan orsaka fuktskador när den fuktiga luften når en kall yta och bildar kondens. Tvättbart filter och många fler fördelar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения