torsdag 21 september 2017

Vedspis till salu

Vilken vedspis passar mig? Här finner du vedspisar från Nordic Heating, både med och utan vattenmantel! En äkta vedspis höjer även stilen och mysfaktorn för hela ditt hem.


Det finns fördelar med att köpa en nyproducerad vedspis. En av dessa är att nyare modeller kan tilluftsanslutas och har ett tyngre gjutgods. I vårt sortiment hittar du vackra vedspisar i både klassisk och modern design till riktigt bra priser.

En äkta renoverad vedspis sprider anor om svensk historia samtidigt som den fungerar som praktiskt hjälpmedel och värmespridare i köket. Hitta din favorit här nedan och kontakta oss för en närmare introduktion. Våra antika vedspisar är . Vedspis till salu från Kr. Norrahammar vedspis till salu.


Antik fungerande o komplett. Drömmer du om att ha en vedspis i köket? Här är fina spisar att bli inspirerad av. Och kolla vad man kan göra med en gammal uttjänt spis (nummer 10)!

En klassisk svensk vedspis , Husqvarna nr 2 från ett kök i Växjö. Tillsammans med kökskaklet ger det en riktigt fin gammeldags . Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt. Vill du bo som på landet, fast mitt i Sollentuna? Den gamla Grindstugan mellan Turebergs gård och Knista gård är till salu.


Fungerande kakelugnar, vedspis , bevarade takbjälkar och en gärdsgård . På Hemnet ligger just nu ett bortglömt och övergivet hus till salu. Den här charmiga villan, som nu är till salu , har fem rum på 1kvadratmeter, och det som är karakteristiskt är de vackra trägolven och köket som ger intrycket av ett gammalt bondkök med en stor vedspis. I huset finns dessutom tre kaminer som hjälper till med uppvärmningen och skapar myskänsla, samt . Man välkomnas in i KÖKET där väggarna pryds med ljusa tapeter. Köket är utrustat med spis, ugn samt vedspis. I köket finns även ett extra handfat samt en dörr till ett matskafferi.


Vidare in till MATSALSDELEN där en fin kakelugn finns placerad i hörnet. Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna pryds med tapeter. Rymligt hus på landet mellan Mölltorp och Forsvik med gångavstånd till bad i Gällsjön. Renoverat med mycket av den gamla charmen väl bevarad i t. Från allrummet i vindsvåningen kommer man ut till balkongen med utsikt mot vattnet.


Bostadshuset uppvärms med direktverkande el till golvvärmeslingor med separata termostater samt radiatorer.

Gedigen vedspis samt frånluftsvärmepump från Nilan med till – och frånluftsventilation med värmeåtervinning med en . Stilen är en blandning av gammal charm med både vedspis och vedkamin samt moderna fönsterdetaljer. Fritidshus till salu i hela SverigeFritidshus till salu i hela Sverige. Se hela vårt utbud av lediga objekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения