fredag 8 september 2017

Vattenkylare bil

Audi BMW Cadillac Chevrolet Ford Honda Hyundai Mazda Mercedes Mitsubishi Mini Nissan Opel Saab Seat Skoda Subaru Toyota Volvo VW. Nästan alla kylare är sammansatta av kylaggregat och tankar med rör som är placerade på vardera sidan av de kylande . Universal Vattenkylare i Aluminium. Här är valmöjligheternas kylare ! Istället för att leta efter en modellanpassad kylare , som i många fall är lite för små när det börjar köras hårt, kan du här välja en som passar efter just dina mått.

Mätt hur stor kylare som får plats i bilen och välj sedan den storlek du behöver i listan till höger. Hitta rätt reservdelar till din bil. Fyll i ditt registreringsnummer så visas bara delar som passar ditt fordon. Eller välj din fordonsmodell.


Dölj filtrering med reg nr . Handla Kylare , fläkt, expansionskärl, motorkylning, fläns till bilen upp till - LÄGRE PRIS med SNABB leverans hos Skruvat. Ytterligare kylning tillförs genom att låta luft fläkta radiatorn medan bilen är i rörelse. Det finns flera orsaker till varför en radiator skulle sluta fungera.

Ett exempel är att termostaten täpps igen och inte vill öppnas. Då hindras kylmedlet från att cirkulera och motorn överhettas. Men den utan tvekan störta . En kylare är en värmeväxlare som används till att kyla ner förbränningsmotorer med vätskeburen kylning. En pump på motorn pumpar vatten genom en kylare , där fartvinden kyler vattnet, som sedan strömmar tillbaka till motorn. Vid tillfällen då fordonet står still, används en fläkt för att skapa ett luftflöde.


Moderna bilmotorer är nästan uteslutande vätskekylda, medan äldre bilar som till exempel Citroën GSA och Volkswagen Typ är luftkylda. I vätskekylda fordonsmotorer förekommer vanligen en kylare där värmen överförs från det primära kylmediet vätska till det sekundära kylmediet luft. Hej, köpte en bil med ett litet hål i kylaren för någon månad sen, var då lite lat så jag provade att hälla i lite kylartätning och hoppades på att det skulle fungera. Men tyvärr så tätade ju det här medlet lite för bra, så nu går det inte att fylla på tillräckligt med vatten istället. Vad är nu bästa metoden för att rengöra . Den här kylaren passar alla bilar med manuell växellåda samt både med och utan turbo.


Passar ej bilar med automat då den saknar den inbyggda oljekylaren. Hela kylaren är 1 aluminium med 40mm tjockt högeffektivt cellpaket med 6mm avstånd mellan . Här finner du all information du kan behöva veta om kylare och värme till fordon, industri och entreprenad. Vi reparerar, renoverar och säljer nya kylare , intercoolers och värmeelement.


Har du några funderingar så är du välkommen att höra av dig.

Vatten kylare i aluminium finns med slanganslutning som på bilden (Cheva m.m) och spegelvänt (For Chrysler m.m). Finns i storlekar: tum mm. Hade tänkt ta en gammal radiator från en volvo 2eller nå på skroten och använda som radiator till vattenkylning i datorn :P Dock kommer jag måsta modda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения