torsdag 7 september 2017

Hushållsmaskiner skövde

Vi utför service och har reservdelar till alla märken. Vi jobbar åt privatpersoner och företag, fastighetsbolag, kommun,bostadsrättsföreningar o landsting. Vi sköter också garantiservice och försäkringsärenden på alla märken av hushållsmaskiner , . Köp exempelvis kylskåp, dammsugare och andra typer av hushållsapparater.


Hitta framtida kök, dammsugare, hushållsmaskiner och vitvaror i Skövde.

Vi har även vårt eget köksmärke Sentens, samt ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsapparater. Välkommen in till oss i butiken! Vi finns alltid nära till hands om något krånglar.


Fyll i din serviceanmälan direkt här på webbplatsen så kontaktar vi dig. Privatperson Fastighetsägare (Fastighetsbolag, kommun, landsting) Boka service. Vi erbjuder samtliga marknadsledande och efterfrågade varumärken inom vitvarubranschen. Förra året gick företaget med vinst.


Thorssells Hushållsmaskiner AB.

Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Vitvaror, Smart vit spis med multifunktionell ugn och snabba kokzoner, inklusive dubbelzon. Tre servicekontor Lidköping, Skövde och Hjo som täcker upp Skara, Vara, Götene, Mariesta Falköping, Töreboda, Hova, Gullspång, Tidaholm, Tibro och Karlsborg. Jag strävar efter hushållsekonomiskt och miljömässigt tänkande.


Jag hjälper dig inte bara med att reparera maskiner, utan också med såväl underhåll av . I branschen Hushållsmaskiner , Hushållsapparater, Vitvaror - reparation, service i skövde visas företag. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Med omdömen på säljare och köpare för din trygghet.


Ja, registrerad för F-skatt. Butiker för vitvaror och andra elektriska hushållsmaskiner och -apparater . Reparationer av hushållsmaskiner. Namn: Köpare: Stig Stenberg.


Köp vitvaror och hushållsproduker online hos oss på Media Markt. Vi erbjuder allt ifrån kyl och frys till matberedare och blenders, allt till riktigt bra pris. Bransch: Elektriska Hushållsmaskiner , Butikshandel.


Branschrapporten för SKÖVDE KOMMUN inom branschen Elektriska Hushållsmaskiner , Butikshandel innehåller företag.

Rapporten är en del av Allabolags premiuminnehåll och kostar 59kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения