onsdag 20 september 2017

Mackjärn öppen eld

Jämför priser och läs recensioner på Camping och Friluftsliv. Välkommen till PriceRunner! Fungerar även på alla slags inomhusspisar.


Du kan haka av gångjärnet och få två smidiga små stekpannor där du steker bacon och ägg! Köp smörgåsjärn av Smart Fritid för riktigt snabb leverans och lågt pris!

Tillaga varma smörgåsar över öppen eld. Mackjärn Eldmark utan påse. Dubbelt smörgåsjärn av stål. Smörgåsjärn tillverkat av stål. Med Stabilotherms mackjärn med älgmotiv gör du enkelt dina egna frasiga “ toasts” ute i naturen över öppen eld ! Eller varför inte i eldstaden inne.


Grilljärnet gjort i gjutjärn med trähandtag.

Utmärkt alternativ vid lägerelden. Förslag på recept: skivor formfranska. Grilla din dubbelmacka snabbt och enkelt över glöd eller öppen eld med denna storsäljare!


Båda två fungerar även perfekt för korvgrillning. Ett måste för en heldag på skotern. Bilden visar den dubbla . Det perfekta grilljärnet för att göra varma smörgåsar ute i naturen över öppen eld. Det snäckformade järnet svetsar igen kanterna runt om för att fyllningen inte rinner ut.


Levereras med en svart skyddspåse. Rejält järn tillverkat i gjutjärn, enkel att använda och rengöra. Precis som med gjutjärnspannor måste detta smörgåsjärn i gjutjärn förberedas innan det används över öppen eld.


Med ett smörgåsjärn blir smörgåsen gourmetmat. Lämplig för st dubbla smörgåsar. Perfekt även för korvgrillning. Att laga sin mat över öppen eld höjer vilken utflykt som helst.

Ta med färdiga smörgåsar med favoritpålägget i ryggsäcken och när det är dags för lunch tänder ni en brasa och lägger i smörgåsarna i järnet. Järnet klämmer ihop kanterna på smörgåsarna så att det goda pålägget inte rinner ut. Storleken är anpassad för större skivad formfranska. Det har en form som klämmer åt brödens kanter men ger utrymme för fyllning i mitten. Det tål att läggas direkt i elden men anpassa stektiden till vad som finns i. Ut och kör och njut av livet i hjälmen, stanna o släng ihop ett par goa mackor över öppen eld.


Här är järnet för dig som gillar varma mackor över öppen eld. Gör din varma macka ute i skogen när du är och jagar, fiska, campar eller på din utflykt. Gör mackorna klara hemma i en låda så är det snabbt fixat frasiga supergoda varma mackor som inte går att göra lika goda utan öppen eld. Skivad franska - Tomat - Ost - Delikatessrökt älgstek.


Ta två skivor franska och smöra dom på båda sidorna. Skiva och lägg tunna skivor av kött, tomat och ost på franskan. Lägg på den andra skivan. Värm smörgåsjärnet över elden. Sätt toasten i smörgåsjärnet och värm direkt över öppen eld tills dom fått färg och osten har . Här får du recept på mat som du enkelt kan laga över öppen eld.


Gott och lättlagat på vandringen, både för stora och små. Stabilotherm mackjärn eller sandwich toaster som det även kallas för öppen eld är ett utmärkt grilljärn för dina mackor. Rolig modell som skapar ett Älgmotiv på din toasts.


Trähandta grilljärnet gjort i gjutjärn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения