fredag 8 september 2017

Contura malmö

Besök en av våra återförsäljare av Contura braskaminer i Malmö och hitta en kamin som motsvarar dina specifika önskemål och förutsättningar. Våra återförsäljare hjälper dig att hitta rätt kamin och skorstenslösning. Välj din region för att hitta den närmsta återförsäljaren av Contura braskaminer.


Mariebergs kaminbutik i Malmö säljer allt inom eldstäder: kakelugnar, kaminer, vedspisar m. Vi ger råd och hjälp runt installationer och renovering. Vår butik har vuxit till över 3kvm och vi har över 1eldstäder i vår utställning på Arlövsvägen 16.

I utställningen hittar du vedeldade braskaminer, gasbrasor och bioetanolkaminer. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Alla har vi våra favoritrum.


Någon föredrar det avskalade och rena. En annan vill ha ombonat och mysigt. Oavsett din smakriktning är känslan viktig. Med täljstenskaminen Contura 560T får du rum med mer känsla.


Täljstenskaminen Contura 560T är 500-seriens smakfulla täljstensmodell.

Givetvis är den, i likhet med de . Braskaminen har luckglas av keramiskt glas vilket ger dig maximal insyn till elden i den rymliga eldstaden. Braskaminen Contura 5är utrustad med unika sidoljus som gör att du även upplever elden från sidan. I alla Contura 500- modeller löper konvektorrör rakt igenom eldstadens övre del. Deras uppgift är att kyla de . Ett företag som blickar framåt.


Och med Contura 560T får du . Contura is a leading manufacturer of high quality, energy efficient wood burning stoves in Scandinavia and Europe. Welcome to Contura stoves! May Ett exemplar av våra utekök finns nu till beskådande i Caroli köpcenter i Malmö i samarbete med Fridas Design. Skyltfönstret finns i anslutning till torget utanför Ica Malmborgs.


Stor sortering även på reservdelar. Contura ger skyltar med distinkt avgränsade konturer, som gör dem väl synliga och lättlästa. De invändigt placerade neonrören genomlyser bokstavens sida och front. Det är lätt att hitta din favorit i Conturas breda sortiment och just nu har vi även bra erbjudanden på flera populära modeller. En kamin från Contura visar mycket av elden, ger bra effekt och höjer myset och värmen hemma hos dig.


Under kampanjperioden ger vi även 2. Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping.

Med uttag för diskmaskin. Rinkaby Rör säljer VVS, För Contura diskbänkar med slät undersida. Flexibla i höjd och sidled.


Huset erbjuder påkostade och lyxiga materialval med nylagd fiskbensparkett på ca 1kvm, helt nytt kök från Marbodal med vitvaror från Neff, med bland annat dubbelt av allt vad gäller maskinparken, bänkskiva i kalksten två vackra eldstäder från Contura , helt nytt ventilationssystem med mekanisk frånluft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения