torsdag 14 september 2017

Canvac luftvärmepump

Funktionell och prisvärd värmepump. I vårt sortiment hittar du värmepumpar som passar i mindre hus eller fritidshus, större hus eller lokaler. Det finns även designade modeller i högblank svart eller vit.


Föredrar du en golvnära placering av värmepump har vi det också. Du styr alla funktioner med fjärrkontrollen.

Alla modeller har en så kallad I -see funktion som ger högre värmekomfort och spar energi. Effektiv luftvärme i högsta energiklass. Inomhusdelen har en diskret och snygg design och swingfunktionen ger en justerbar riktning av luftflödet. Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar.


Välkommen till PriceRunner! Beställ din luftvärmepump på elon. RENgÖRINg av uTOmHuSDELEN. ENHETEN FuNgERaR INTE SOm DEN SKa.

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Du ska köpa luftvärmepump och vill snabbt få reda på vilken som är den bästa värmepumpen idag. Och du har kommit helt rätt! CanvaC Q HEaT LufTvärmEpump ! På denna sida kommer vi nämligen att titta närmare på vilka luftvärmepumpar som vunnit i testerna den senaste tiden. Men du kommer också att få veta vilka saker . Tyst gång och mycket värmepump för pengarna.


MASSOR AV VÄRME FÖR PENGARNA. SPECIALBYGGD FÖR NORDISKT KLIMAT! Tillexempel är det alltid års garanti på en Qheat luftvärmepump. Ta hjälp av vår felsökning för att upptäcka varför din luft- luftvärmepump krånglar. Små enkla knep, för att hitta problemet.


Tänkte köpa in denna luftvärmepumpen. Står i reklambladet att årsförbrukningen ligger på ca 8kWh, men hur räknar dom det? Normaleffekt eller enbart lägsta värmedrift?


Här är produktbladet för pumpen. Huset som ska värmas upp är välisolerat och kvm.

Säljes av: Elon i Luleå AB mars 16:29. Finessrik luftvärmepump byggd för nordiskt klimat. Kraftfull och effektiv luftvärmepump i högsta energiklass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения