måndag 25 september 2017

Värmefläkt vatten

Välj en av nedan för mer information: Produktnamn Uteffekt i kW. Anslutningsrör mm Ø Vikt kg. Väggmonterad värmefläkt AW 12a för värmevatten med inbyggd styrutrustning. Max drifttryck på vattnet.


Uppvärmning av lager, industrilokaler, verkstäder, sporthallar, butiker och liknande.

Om vattnet blir fortare kallt så måste jag elda oftare. Fläkthastigheten regleras automatiskt i tre steg beroende på värmebehovet och fläkten stannar och vattenflödet stänger när det inte finns behov av värme, allt för. Värmeregister för vatten med med rör av koppar Temperaturklass T(max 135°C).


VÄRMEFLÄKT ANNA LITEN SVART. När det vanliga värmesystemet inte är igång eller i utrymmen där det inte finns något, använd en portabel värmefläkt. Våra värmefläktar ger skön extravärme där det behövs.


Med behändig storlek kan de enkelt flyttas efter behov. Dessutom kan den tas fram vintertid när extra värme behövs tack vare sin effektiva värmefläkt.

Evaporativ kylning är ett enkelt, energisnålt och miljövänligt sätt att få svalka och ren luft när värmen blir besvärande. Genom förångning av vatten kan lufttemperaturen sänkas och den genomströmmande luften renas av det . Kullagrad fläkt med termoskydd ger låg ljudnivå och säker drift. AW finns i två modeller, AW-a och AW-s. Coil med rör av koppar och lameller av . Keramisk värmefläkt som ger tilläggsvärme i bilen innan motorn blivit varm.


Fläkten har timer och kan användas som avfrostare. Den här portabla värmefläkten har två värmelägen, ett kalluftsläge och en justerbar termostat som kan reglera värmen efter omgivningens temperatur. Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare.


Det betyder däremot inte att du bör utsätta värmefläkten för stri- lande vatten – som med alla elek- triska prylar bör du undvika kon- takt med vatten och fukt. En värmefläkt passar bra att ha i sadelkammaren, på läktaren eller i fikarummet för att höja värmen tillfälligt. Kompakt värmefläkt för mindre lokaler. Cat är en serie kompakta och tysta värmefläktar för stationärt bruk.


De passar bra i den lilla lagerlokalen, i garaget, verkstaden eller butiken. Den är liten och diskret och därmed lättplacerad. Tiger är en serie tåliga och kompakta värmefläktar för proffs med höga krav.

Det kraftiga rörstativet fungerar som ett väl balanserat och ergonomiskt bärhandtag. Värmefläkt Cat har en klassiskt ren design i vitlackerad stålplåt. Utformningen skyddar mot slag och vibrationer för att . Söker du efter en lösning för att reglera temperaturen i ditt kontor, hotell eller hem?


Då är en fläktkonvektor definitivt något för dig. Med en högkvalitativ och elegant fläktkonvektor kan du styra temperaturen efter dina önskemål. Fläktkonvektorn ansluts till ett vattenburet system och blåser ut varm eller kall luft . Vi har även en så kallad frostvakt som är perfekt i sommarstugor och andra utrymmen där du inte vistas men vill ha en minimitemperatur så att vatten inte vatten fryser i ledningarna.


Om du snabbt vill få upp temperaturen i ett rum gör en byggfläkt susen. Lätta att installeraDe element vi har i vårt sortiment är utvecklade för att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения