måndag 18 september 2017

Reservdelar järnspis

I vårt sortiment hittar ni reservdelar som brännjärn, cisternjärn och roster. Vi har även andra reservdelar som ni enkelt kan beställa på vår webbplats. Vi försöker ha så mycket som möjligt i lager.


Vi kan också hjälpa er med att gjuta upp nya delar. Här säljer vi reservdelar och tillbehör till gamla vedspisar och vedkaminer från Husqvarna.

Hos Spis och Kaminboden finner du reservdelar till vedspisar. Välj spismodell för att hitta den reservdel som passar er. Ett av Sveriges största och bästa reservdelssortiment för både vedspisar och köksspisar. Söker du särskilda tillbehör för din vedspis från Klavreström? Vi har utmärkt utbud med reservdelar för flera spismodeller från Klavreström.


Sveriges bästa sortiment med reservdelar till vedspisar från Husqvarna! Välkommen med din webborder! Tillbehör för både höger- eller vänstereldade spisar.

Tag vara på din gamla järnspis ! Den kan hålla hur länge som helst - gjutjärn brinner inte (men det gör stålplåt.). Men den är lite spröd för dragkrafter, så hamra inte på den, elda den med förstån sköt om den så att den inte rostar. Det finns reservdelar att köpa, och om sådana saknas så kan väl ni med verkstad starta . Behöver du reservdelar till en gammal kakelugn eller kamin?


Vi har reservdelar till både nya och gamla eldstäder. Du hittar även skorstensprodukter från bl. Kontakta Mariebergs med din förfrågan! Och söker du brandskyddsprodukter eller tillbehör har vi det också, liksom de flesta reservdelar och tillbehör du kan tänka dig.


Cisternjärn är skyddsjärnet mot yttersidanBrännjärn är skyddsjärnet mot ugnenHällfyllnad är trekanten som ligger mellan kokplattornaEldfast lera måste finnas på ugnstaket för att inte elda sönder spisen . Har sökt lite på forumet men inte hittat någon info. Jag eller vi har en Tirolia vedspis i köket som jag skulle behöva byta stenar i eldstaden på. Nu är det ju så att Tirolia som märke inte finns längre. På spisverkstan renoveras både egna och kunders järnspisar.


Bland bitarna ligger några skyltar med gjuten text som Remingtonvapen kammarladdnings dubbelbossor eller Strykugnar med eller . Har en gammal vedspis, Näfveqvarn 1som inte använts på många år, men som jag tänkte fixa iordning. Inspekterade den idag, och hittade inga.

En vedspis består av ungefär gjutna delar , förutom ett 20-tal spisringar, som hålls samman av fyra genomgående gängstänger mellan spishällen och bottenstycket. Däremellan sitter fram-, sid- och bakstycket, ugnsdelar och delar till eldstaden samt brännjärn på båda sidor om elden för att skydda själva . Karta och vägbeskrivning. Västerbottens Kakelugnsmakeri AB Med trettio års erfarenhet av kakelugnar och murning arbetar vi två anställda i företaget. Vi uppför många olika eld.


Alla vedspisar från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet. Nej den heter faktiskt 126. Har efter en hel del sökande fått hjälp med renoveringen inte alltför långt från hemma Reservdelar blir ett problem så det blir nytillverkning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения