fredag 15 september 2017

Kamin till badtunna pris

Vi erbjuder fem olika modeller kaminer för badtunnor. Vedkamin badtunna , intern , kW. Material: marinaluminium. Unik kamin till badtunna. Effektiv intern kamin för badtunnor på hela kilowatt.


KAMINEN SKALL SJÄLVKLART STÅ I BADTUNNAN.

Snabbare uppvärmning - Mindre vedåtgång - Ingen frysrisk - Ingen bakterierisk - Mer lättskött. Vår senaste badtunna har extern kamin och m insats i HD-PE plast. Istället för att sälja billiga badtunnor så har vi badtunnor av hög kvalité till ett bra pris.


Vi har även tillbehör till badtunna som lock, reningsverk, trapp m. Nya Royal badtunna med kamin , rostfritt rökrör och inbyggd champangehylla. Vi har dom senaste åren testat olika värmare för att se vilken som är bäst! Badtunnor med elvärme har blivit en succé!


W Spavärmare, vi har testat många!

Vilken säkring behöver jag? W = 16amp 220V (drar 1 amp ). Hur får man en bra isolerad tunna? Jämförelse av vedkaminer för uppvärmning av badtunnor, interna och externa kaminer. DHL fraktar alla våra badtunnor.


SEB är svenskabadtunnors bank. SVEA Ekonomi ränta på badtunnor. Posten levererar våra badtunnetillbehör.


Isoleringslock håller värmen så det tar längre tid innan vattnet fryser. Med några bad däremellan så behöver inte vattnet frysa alls. Trätunna från Swetub, tillverkad i trä med kamin i rostfritt stål. Glasfiberinsats finns att köpa till.


Skålade säten för maximal komfort. Samtliga badtunnor kan levereras med eller utan invändig trappa. Med enkelt löstagbar kamin , förvandlar du snabbt din ” badtunna ” till en svalkande minipool.


Med trappa är det lika många sittplatser för vuxna i badtunnan som utan då nedre trappsteget är på . W extern kamin i marinaluminium (frontpanel i stål) med tillbehör. Side-Maxi” extern vedkamin till badtunnor.

Värmer tusentals nöjda kunders badtunnor över hela Sverige och norra Europa. Antal: Lägg i varukorgen. Frakt tillkommer hos de flesta återförsäljare, om du inte kan hämta den själv. Planerna inför nästa sommar är redan igång, och visst vore det skönt med en liten badtunna när värmen är som högst.


Vi är dock bara intresserade av själva tunnan, utan kamin eller uppvärmning. Tanken är att vi skall gräva ner den, och bygga trädäck runt. Traditionella badtunnor i trä faller på grund av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения