onsdag 13 september 2017

Ivt frånluftsvärmepump 490

Produkten har utgått och ersätts av Vent 202. IVT 4är en frånluftsvärmepump som ger både värme och varmvatten. Här kan du ladda ner dokument till IVT 490.


Filmer om skötsel: Luftning samt påfyllning av panna . Rengör luftfilter, återställ överhettningsskyd gör tryckkontroll och luftning.

Perfekt när du ska byta ut en tidi- gare frånluftsvärmepump , oavsett tidigare märke. I grunden uppfyller IVT 4fyra viktiga funktioner i ditt hus: värma, ventilera, ge tappvarmvatten och spara energi. Idag sitter en gammal frånluftsvärmepump installerad. Bergvärme gick helt enkelt inte att försvara rent ekonomiskt tyckte han. Pumpen han föreslog är IVT 490.


Franluftsvarmepump_IVT_490_78. Vi rekommenderar Dig till att välja NIBE F370. Nätverksuppkoppling med .

Skötsel och tillsyn av frånluftsvärmepumpen IVT 6tidigare IVT 490. Vi lagerför de flesta reservdelarna till IVT 4värmepump. När det gäller frånluftsvärmepumpar är IVT åter högst i skadelistan med 7skador på modellen 490. Här har av skadorna gällt kompressorn. Nibe Fighter 310P hamnar på andra plats med 5skador varav 2gäller kompressorn.


IVT 4och IVT 4Twin hamnar på tredje och fjärde plats med 140 . Den perfekta lösningen för utbyte av frånluftsvärmepump. Den är utvecklad för att motsvara moderna krav på besparing, komfort, miljö och design. Frånluftsvärmepump , IVT 490.


Styrventil med ställdon (ingår i VP1). Cirkulationspump, värmesystem. Rumstermostat för styrning av rumstemperatur. Filter till frånluftsvärmepump IVT 490.


Vi hoppas att vår värmepump kommer att uppfylla dina förväntningar och ge dig många års energibesparing. Vi vill att du och din familj ska få en bättre hushållsekonomi samtidigt som ni är med och värnar om miljön. Vi har tagit hänsyn till dagens krav på värmepumpar och vi tror att din IVT 4eller IVT 4TWIN kommer .

Det är en av Sveriges vanligaste frånluftsvärmepumpar. Precis som alla andra frånluftsvärmepumpar är det viktigt att rengöra frånluftsfiltret som sitter i värmepumpen för att säkerställa livslängden och effektiviteten på IVT 490. Byggnaden värms upp med en frånluftsvärmepump ( IVT 4) som återvinner värmeenergin ur frånluften, ett bra energislag med hänsyn till miljö och ekonomi. Kakelugnen har endast använts för trivseleldning.


Detta värmetillskott tas inte med i energideklarationen. VENTILATION: God ventilation erhålls . Ge tappvarmvatten (varmvatten i kranarna). Detta gör värmepumpen genom att använda värmen i den luft som annars skulle ventileras ut.


Istället produceras nu värme och varmvatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения