onsdag 20 september 2017

Ctc easyflex

CTC EasyFlex har hög verkningsgrad och miljöriktig förbränning. Pannans mått gör den mycket enkel att installera och passar i pannrum som normalt anses som trånga. Röranslutningen sker från ovansidan och elinstallationen sker på plint bakom en panel som enkelt fälls ner. Anslutning av rökkanal sker bakåt eller uppåt.


EasyFlex är en pelletspanna som är konstruerad för att passa ihop med de flesta moderna brännare.

Pelletseldning har likheter med oljeeldning. Den stora skillnaden är att fastbränsleeldning producerar en viss mängd aska som måste avlägsnas . På följande sidor kan du läsa hur du sköter din panna. Ett kapitel vänder sig till dig som är fastighetsägare och ett kapitel till din installatör. Spara denna handbok med installations- och . Den här pelletspannan passar dig som själv vill välja till brännare och reglerutrustning.


Däremot ingår elpatron och varmvattenberedning.

Passar ihop med CTC Bio och de allra flesta moderna brännare. Ovanligt kompakt – passar i trånga utrymmen. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från CTC Värmepannor till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner!


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Det finns, enligt manualen till EasyFlex ett smärre probleBrännarluckan på denna pannan måste modifieras för att passa Janfirebrännare. Problemet jag ser med EasyFlex är att visst: . Alla priser inklusive moms.


Vi levererar över hela Sverige . På detta sätt får man en rejäl varmvattenkapacitet och kan dessutom, om man vill, stänga av pannan helt på sommaren. VVBn har betydligt mindre värmeförluster än pannan därför sparar detta pengar. Jag har själv en CTC Easyflex med VikingBio seriekopplat med en 200L OSO VVB. W elpatron för sommardrift eller komplement.


Rymlig asklåda på liter är enkel att tömma.

Producerar friskt varmvatten efterhand som det . På denna sidan kommer du hitta användarmanualer, installatörsmanualer, servicehandböcker samt andra dokument som kan vara relevanta för just din värmepump eller panna. Vi har samlat information från IVT, Nibe, CTC, Bosch och Panasonic. Vi har även matat sidan med information om styrning så som . Plattvärmeväxlare och shunt. Konstruerad för att passa ihop med de flesta moderna brännare.


Med Fri frakt inom Sverige. Beställ CTC Värmepannor av VVS-Klimat. VVS-Klimat säljer kvalitetsprodukter till privatpersoner och företag med Klarna Checkout. Tämä pellettikattila sopii sinulle, joka haluat itse vali polttimen ja säätöautomatiikan.


LKV lämmitys ja sähkövastus vakiona. Vi har ej lagt upp allt här utan skicka in via e-post vad du är ute efter så hjälper vi dig att få fram rätt saker då vi har stor erfarenhet av värmeinstallationer och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения