torsdag 7 september 2017

Örontemp bäst i test

Vi har testat febertermometrar. Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten. Produkterna har använts av en legitimerad sjuksköterska. Bäst i test - Febertermometer.


Komplett lista över de bästa febertermometrarna på marknaden, allt från örontermometrar som mäter på sekund till alternativ som mäter på pannan.

Test av febertermometrar. Nya modeller av napp- och panntermometrar är som gjorda för småbarnsföräldrar med sjuka barn. När det kommer till febertermometrar finns det en uppsjö av märken och modeller på den svenska marknaden. En del termometrar mäter snabbare än andra, är lättare att hantera eller ger bättre resultat.


Därför är det viktigt att välja rätt termometer för ditt barn. Att ta tempen i örat är smidigt, speciellt på små barn. Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Kundomdöme på Prisjakt: 9.

Betygsättning till där är bäst. Vi är certifierade av Trygg E-handel. Modell: NC 1non contact. Kontaktinformation: microlife.


Termometern kan användas i munnen, under armen eller i ändtarmen och läser av temperaturen på sekunder. Ett pip bekräftar att avläsningen är klar och . Det känns också tryggt att läsa att örontemp är det bästa och mest korrekta sättet att kontrollera kroppstemperaturen på. Jag ser ingen anledning till att använda rumptempen. Vi tycker även att panntempen har fungerat riktigt bra.


I början på veckan kände jag att Lucas hade feber och då visade panntempen . Ja, vilken örontemp är bäst ? Jag har tidigare använt mig av en rektaltermometer till mina barn, men eftersom jag anser att. Hjälp vilken örontermometer är bäst ? Bästa febertermometer, vilken rekommenderar ni? Ju snabbare, dess bättre.


Vilken örontermometer ska jag köpa?

Inte minst när det gäller trilskande barn är det en klar fördel om det går fort att ta tempen och då är en örontermometer bäst , säger barnsjuksköterska Catharina Bohlin. Förmodligen är en korrekt tagen örontemperatur det bästa. Kroppens temperatur regleras i hypotalamus som . Med Bland–Altmans test jämfördes rektaltemperatur, den etablerade standardmetoden, med örontemperatur i alla åldersgrupper (procents konfidensintervall). Ett lätt drag i örsnibb eller öronmussla vidgar kanalen, och termometern kan sedan vridas lite för bästa passform. Jämför priser på Örontermometrar.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Enkel och bekväm att använda för alla åldrar. En febertermometer borde alla ha i hemmaapoteket. I vårt sortiment finns det olika varianter av elektroniska febertermometrar för såväl örat, munhålan och ändtarmen. Febertermometrarna kommer från Apoteket, Omron och Braun och har genomgått våra rigorösa tester.


Det är väl bäst att ha både och tänkte jag för sjukvården vill väl att man mäter i rumpan? Jag har en panntermometer minns inte märke men den har fått bäst i test och är blå. Sen var vi på sjukhus med sonen en gång och då använde de bara örontempen, och direkt vi åkte hem köpte vi en örontemp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения