fredag 22 september 2017

Ac kontroll pris

Luftkontidioneringen i bilen kallas för AC , som står för Air Condition. Den reglerar klimatet i din bil, alltså kyla, värme och ventilation och är en viktig del av din komfort. En service av ACn underhåller dess funktion.


Verkstaden tömmer systemet på kylmedel, rengör det för att se om det finns läckage och för att avfukta det. En fungerande AC (Air Condition) är ett måste i din bil, inte minst under de varmaste sommarmånaderna. Bilklimatet (värme, kyla och ventilation) är en.

Ett AC system behöver service för att fungera effektivt. AC fungerar så kan en ac - service ge en ökad livslängd samt att du undviker onödiga kostnader och reparationer i framtiden. Hitta närmsta Vianor- verkstad här och få servicen utförd redan idag! Vi arbetar med kylanläggningar i fordon ( AC ). Servar och reparerar även transportkyla. AC -påfyllning hos Vianor.


For å opprettholde klimaanleggets funksjonalitet, er det viktig at du har jevnlig vedlikehold på anlegget. Skulle det bli avdekket feil og mangler reparerer vi dette .

Auktoriserad bilverkstad för AC. AC i din bil bör kontrolleras . Hör du missljud när du slår på din AC ? Kommer det inte riktigt kall luft när du sätter din AC på max kyla? Med regelbunden service slipper . Vi är ackrediterade att utföra Ac - service och alla förekommande arbeten på luftkonditioneringar i bilar. Regelbunden service för effektivt system.


Vi rekommenderar kontroll varje år och service vartannat år eller om du märker något av dessa typiska tecken: Ditt system har svårt att nå den . AC Reparation Avancerad felsökning Snabbt och säkert gör vi felsökningar på de flesta bilmärken och modeller. Modernare bilar har så avancerade el och styrsystem att det inte går ett. Med över 25års erfarenhet av fordonsklimat har vi kunskapen att kunna hjälpa just dig.


Kontroll av AC till bilar. Vi utför kontroll , felsökning och köldmediefyllning. Sommaren är slut och vi vill passa på att tacka alla kunder som varit hos oss och servat sina AC aggregat till sina bilar. Här på Mekonomen Samarkand servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla.


Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT. Vi arbetar alltid med hög kvalité och service för att du som kund ska känna att din bil är i trygga händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения