torsdag 14 september 2017

Vakuumtoalett jets

Vakuumtoalett med vannspyling selv for deg uten innlagt vann og strøm. Jets har også løsning for gråvann. Full hjemmekomfort på hytta.


Folk tilbringer mer og mer tid på hytta, og mange ønsker seg det samme nivået på sanitærkomfort som de er vant til hjemmefra. Bilde av Charm veggmontert. På vår webbplats kan du läsa om hur vårt vakuumsystem skiljer sig från vanliga .

Våra vakuumtoaletter använder mindre vatten än en vanlig toalett. Til forskjell fra andre vakuumsystemer på markedet er et. Jets -system både et vakuumsystem og et pumpesystem i ett.


Fra det bygget som vakuumsystemet betjener, kan det derfor enkelt anordnes rør med liten diameter for pumping av avløpsvannet over lange distanser fram til . Går med planer om å investere i litt mer komfort på hytta, og ønsker å bytte ut snurredassen med noe litt mer skikkelig. Color Line sine hurtigferger har jeg ved selvsyn sett har . JETS VAKUUMTOALETT STANDARD SYSTEM V. For installasjoner der innlagt vann er tilgjengelig, men ikke strøm.

Instruksjonsmanual. Det finns normalt två olika system för Vakuum från tre tillverkare. Fann och Wostman har Vakuummotorn. Tempe Vvs Senter As er Jets forhandler i Trondheim og omegn. Pakkeløsningene våre er konstruert for å brukes i små sanitærsystemer, som i hytter og hjem.


Alle pakkeløsningene er VOD? De allsidige pakkeløsningene inneholder valgfritt gulv- eller veggmontert toalett,. Jets 50M er et gulvmontert toalett i moderne design. Ecomotive AS i samarbeid med Jets Vacuum AS og Universitetet for miljø- og biovitenskap, og er det nyeste innenfor vannbehandling i et kompakt anlegg.


Her finner du vårt utvalg av Jets toalett. Du kan bruke valgmulighetene for å filtrere produktene i oversikten slik at du kun ser de toalettene du er på utkikk etter. Dersom du er på jakt etter toaletter som du ikke finner her, ber vi deg om å ta kontakt med oss så hjelper vi deg.


LES MERE OM VÅR JETS KAMPANJE: TRYKK HER . Et vakuumtoalett bruker mellom en halv og en liter vann mens et tilsvarende WC- system bruker 6-liter. Jets bruker dette eksempelet: dersom 5. WC med et vakuumtoalett , spares millioner liter drikkevann i løpet av ett år. Det er nemlig drikkevann vi snakker om.

Toalettet har dysespyling uten innvendig kant, noe som gjør det svært lett å holde rent. Dette er kun en brøkdel av et vanlig toalett som bruker flere liter pr. Jets vakuumtoalett har et vannforbruk på kun en halv liter for hvert toalettbesøk.


Det lave vannforbruket til Jets. For deg som bare trenger ett toalett har vi nå en ny standardløsning, med samme gode kvalitet og høye driftssikkerhet som tidligere! Forskjellen er at den nye modellen ikke behøver elektronisk styring, slik at det blir færre komponenter og ledninger å installere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения