fredag 15 september 2017

Kassett till öppen spis med fläkt

EFFEKTIV VÄRME MED EN CAMINA- SPISINSATS. Brännkammare som sätts in i öppna spisar benämns kassetter medan brännkammare som sätts in i mur-omramningar kallas. Wärmo är en kassett speciellt utvecklad för befintliga öppna spisar och är standardutrustad med en kraftig konvektionsfläkt.


Genom att installera kassetter och insatser för öppna spisar ökar eldstadens effektivitet ordentligt. Lotus kassetten med inbyggd fläkt som tar in den kalla luften i genom galler under dörren .

Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Spiskassett ARKE effekt 5-10kW med FLÄKT.


Arke är en stål kassett med stor glas för att kunna njuta ännu mer av lågorna. Kallt luft går genom turbinerna längs botten, . Installerar du en modern kassett i din öppna spis så sparar du inte bara ve du får ut mycket mer värme och sparar dessutom miljön. En spiskassett är ett bra sätt att njuta av elden i din öppna spis , utan att förlora det mesta av värmen och slippa den svarta röken som en traditionell öppen spis.

Har monterat in en kassett i en gammal öppen spis med rejäl murstock. Temperaturökningen i rummet blev mycket bättre när jag gjorde ett expriment med. Fläktsystem till spisinsats Beiträge 3. Arke kassetten är försedd med två fläktar med en total effekt på 38W och en kap. Detta ger möjlighet att överta en stor mängd värme från avgaser och överföra den till . Kassett för öppen spis hörn Beiträge 14. Dörren till en spisinsats är av avgörande betydelse för hur spisen upplevs.


Vikdörrar eller panoramadörrar ger olika intryck. Många insatser kan eldas effektivt även med öppna dörrar. Spisinsatser och braskassetter kommer med en mängd olika tillvalsmöjligheter.


Ett av de bättre är en fläkt , Fläkten sprider den varma luften . Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Söker du en spiskassett, kassett , insats öppen spis , insatskamin?


Attityd 5är en elegant insats för både befintlig öppen spis och för frimurning. Vi erbjuder många olika öppen spis - kassetter och spiskassetter.

På samtliga Wärmo- kassetter är fläkten inbyggd. Vi på emmabodaspisen tillverkar ultra moderna måttbeställda, spisinsatser med fläkt till öppna spisar efter kundens önskemål. Fläkten transporterar den varma luften i huset för en . Vi har just köpt ett hus från -som vi håller på att renovera.


Det har en öppen spis med kasett i. Har en lite ovanlig request här, ska modda min spis kamin =D I mitt hus hade jag en öppen spis men elda man i den så sa det vooof så var veden nerbrunnen och. Vi har ett brett sortiment av produkter från kända varumärken som bl. Vi säljer och levererar kaminer, kakelugnar och skorstenar i Båstad och till Halmsta Ängelholm, Helsingborg, Markary Laholm och . Vi har tänkt montera in en kassett i vår öppna spis i stugan. Jötul C 4Harmony som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения