torsdag 28 september 2017

Keramiskt värmeelement

Keramiska värmeelement passar särskilt bra för indirekt uppvärmning av oljeprodukter, ugnar, ultraljudsrengöring, luft och vätskor. Jämför priser och läs recensioner på Fläktar. Välkommen till PriceRunner! Perfekt att ha med på resan.


Använd aldrig elprodukter i närheten av vatten.

Snabb och enkel uppvärmning var som helst:. BC får du till en mysig och varm atmosfär i ditt rum. Läcker keramisk värmefläkt i italiensk design Wilfa FH-1W är en läcker supertunn värmefläkt i Italiensk design som är mycket tystgående.


Det är en elektrisk apparat med ett värmeelement för att värma luften och en fläkt för att blåsa in varm luft i rummet. Värmefläkt för anslutning till vägguttag. Vad är en värmefläkt jämfört med ett keramiskt värmeelement (PTC)?


PTC-produkter använder keramiska värmeelement. Med keramiska element menar man att apparaten kan justera värmeeffekten och .

Fläkten har ett kalläge och värmelägen. Den har även en inbyggd term. Digital LED-display - Tystgående - Justerbar hastighet i två steg - 370W (förbrukning vid maximal effekt 37kWh).


Inbyggda säkerhetsfunktioner: - Säkert keramiskt värmeelement - Värmeavledande ytterhölje i plast - Automatisk avstängning - Lämpar sig inte för användning i våtutrymmen . Fördelen med ett keramiskt värmeelement är att det bränner mindre damm än ordinära trådelement. Dessutom har den mycket god värmedistribution med hjälp av den inbyggda fläkten i kombination . Producentens garanti (månader), 24. Säkerhetsfunktioner, Säkerhetslutningsomkopplare.


Specialfunktioner, Justerbar termostat, keramiskt värmeelement. Låt inte vintern överraska dig! Elpatronelement, steatit, till METRO THERM varmvattenberedare (från till 4liter).


Köp värmeelement i grossisthandeln hos BigBuy. Keramiskt värmeelement , kallas ibland steatitelement. Karta och vägbeskrivning.


Patenterad design med två värmeelement för två olika typer av lockar som ger håret en naturlig look.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения