måndag 11 september 2017

Öppenspis

En öppen spis är en fast eldstad med skorsten. Den öppna spisen är ej ekonomisk att elda i. Efterhand som det har kommit moderna kaminer och kakelugnar har den öppna spisen nästan försvunnit. Vitlackerad skorstensfri öppen spis Stämningsskapande öppen spis som har utseende som den typiska engelska öppna spisen, levereras med keramiska vedträn.


Få ting är så hemtrevliga under hösten som en öppen spis där en brasa sprakar.

Spisen i sig är ofta vacker, vilket bidrar till hemtrevnaden. Den avger också viss värme, men hur mycket beror mycket på hur spisen är utformad. Med en insatskamin i eldstaden blir spisen både vacker och effektiv.


Det är något visst med en öppen spis i köket. I engelsk modell med riktig el utan rök. Eldas med spisbränsle (medföljer ej). Kaminens storlek: H cm.


Spis - skorstensrenovering, braskaminer, murspisar, eldstäder, insatsrör, skorstenstätning - företag, adresser, telefonnummer.

Gör hemmet behagligt i alla årstider, vi tar fram en öppen spis som matchar ert hem i Halmsta Ängelholm eller Båstad. Kontakta oss för en offert idag. Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis.


Mys ned framför TVPlays egna brasa i jul. This DVD is Available at Amazon. Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Vikbart med tre sektioner. Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss!


Av svartlackerat rostfritt stål. Mått: mittsektion 5x 5mm och sidosektion 2x 4mm. Tång, vedhake, borste och skyffel upphängt på golvstativ. Allt av svartlackerat järn.


Söker du en spiskassett, kassett, insats öppen spis , insatskamin? Vi erbjuder många olika öppen spis -kassetter och spiskassetter. Spisinsats till öppen spis Scan-Line Panorama har ett stort fönster där lågorna syns väl.

Effekt 3-9kW,Verkningsgrad ,mått:Mått:B778xL437xH647mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения