fredag 8 september 2017

Takelement

De isolerade takelementen levereras färdigställda för montering, anpassade för projektet med valda förmonterade taktillbehör. Om du är i behov av takelement av högsta kvalitet som tillverkas i absolut maximal prefabriceringsgrad är du varmt välkommen till oss på Timbeco. Vi erbjuder möjligheten att anpassa produkterna efter dina projekt utan några begränsningar och vid eventuella behov kan vi även bidra med montering av elementen. Sandwichelement från Industriunderhåll AB är effektiva och kvalitativa vägg- och takpaneler för industrilokaler, idrottshallar, kontor etc.


Varje armeringsstav provbelastas för att säkerställa att kraven för föreskriven . Vi hjälper dig att hitta rätt produkter.

Monteringen av förtillverkade takelement kan ske av leverantören eller av denne anlitad underentreprenör. Elementet består av en täckande däcksdel och två balkben. Konstruktionen ger gott om utrymme för håltagning och infästningar med bibehållen bärighet. Isolering, täckskikt och avvattningslösningar utför vi på plats.


Detta alternativ blir lättare och möjlighet att borra ventilationsöppningar i fabriken finns. I-balk ger mer plats för isolering. Takelement ansluts direkt till fasadväggen.


Massivt pussel med takelement. De första yttertakselementen är resta i norra ändan av Odet.

Att sätta ihop dem har varit som ett massivt pusselspel med hopsättning av skyddsräcken och trianglar, men att flytta och passa in elementen hör inte till de lättaste jobben: elementen är meter långa och nästan en . Och uppåtkurvan håller i. Sted: Sotra Takstol AS Når: juni. Prinnsipp skisse av element oppbygging TEK-10. Hela råhuset kan byggas i samma material. Tack vare detta kan även långa konstruktioner göras extremt tunna och lätta.


Förstärkningar och elgenomföringar är färdigmonterade. Eurocon-takelementen kan utrustas med . Sandwichpaneler brukes i fasader, yttertak, innredning, delevegger og innertak. De er også svært anvendelige for bruk innen konstruksjon i næringsmiddelindustrien og i rom med høye renhetskrav. Uansett type eller helling på taket bidrar denne bygningsdelen til en stor del av . Säkringsplåt utan kopp för takelement. Pretec i de övriga nordiska länderna?


Dimensioner, Inte tillgänglig. Du har inga produkter i varukorgen. P-märkta fönster, dörrar, vägg- och takelement av metall. Nedan förtecknade produkter uppfyller kraven i certifieringsregeln Certifieringsregler för fönster, dörrar, vägg- och takelement av metall (SPCR 005). Benyttes til oddentlige bygg som skoler, barnehager, bibliotek, idrettshaller, svømmehaller, ridehus, landbruk etc.


Også til industribygg og andre større bygg med krav til estetikk og lydabsorbsjon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения