måndag 11 september 2017

Lökhackare bäst i test

Du får här en snabb och enkel överblick över vilka minihackare som experterna rekommenderar. Vi har även sammanställt priser för de olika modellerna, så att du också kan köpa din minihackare till. Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Om du också likt många andra personer har problem med att ögonen rinner som floder när du hackar lök så är det dags att införskaffa sig en riktig lökhackare.


Lökhackaren är ingen ny uppfinning och har funnits i säkert över år eller längre, men det är först på senare år som de har blivit väldigt smidiga att använda. Läs vårt test så vet du vilka minihackare som är riktigt bra och prisvärda. Alligator Lökhackare - hackar lök och andra grönsaker i ett nafs! Det ena är ett lökhackare bäst i test och det andra är ett minihackare bäst i test.


I denna artikel ska vi lista två typer av produkter och göra ett bäst i test på båda av dem. I vissa fall kan man få båda delarna i samma produkt men en del föredrar att ha separata instrument. Slut på röda och tårögda ögon som får den bäste. Det var svenska Benny Engdahl som fick idén när han skulle hacka kg lök och potatis till sina öländska kroppkakor. Alligators lök- och grönsaksskärare liknar gapet hos en Alligator, vilket kan förklara namnet.


Hacka och skär lök utan gråt på bara några sekunder med lökhackaren Alligatorn. Har testat ett antal lökhackare under åren och tycker att Alligatorn är bäst hittills. Köpte till det grövre gallret.


KitchenTime erbjuder ett stort utbud av lökhackare från välkända varumärken till bra priser. Kvalitetsprodukter och dessutom fri frakt vid köp över 150kr. Det går givetvis också att hacka andra grönsaker, men det perfekta lökresultatet bygger på att löken är uppbyggd i lager.


Nackdelen med Alligatorn är att det inte går att ställa in hur grovt den ska hacka. Men för 2kronor är det inte mycket att fundera på. Omdöme: Alligatorn fungerar bäst med lök, och den . Kan ju låta dyrt men kan även hacka annat än lök. Jag har provat gurka,paprika,örter och det har funkat bra det med. Man skall kunna hacka valnötter med den oxå men det har jag inte provat tyvärr.


Prisbelönad mandolin som blivit bäst i test i både Icakuriren, Allt om mat och Aftonbladet. Enkel att använda – ställ bara in önskad tjocklek från mm till mm. Skär stänger eller tärningar i måtten 6xmm snabbt och smidigt. Fick äntligen tag i en Tupperware- lökhackare av en gullig bloggläsare som hörde av sig och ville sälja en och den är ju heeeelt fantastisk! Brukar sätta barnen på att ”hacka” (de tycker det är superkul), man bara drar i snöret några gånger så är löken i fina fina små bitar.


Bästa uppfinningen på länge . Och dessutom mycket roligare. Finns ett test gjort (tror det var dn) där de testar olika typer av slicers, kyocera får med all rätta bäst i test. Skumt, min vanliga alligator är fortfarande rejält vass trots att jag har använt den ganska mycket. Jag har funderat på en mandolin ett tag nu, kanske får kolla in Kyoceras variant då.


Andersson Mortel I Mässing. Exxent Potatispress Rostfri. Med en multihackare vid din sida i köket går matlagningen som en dans. Vi visar hur den fungerar och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения