onsdag 2 augusti 2017

Värmefläkt uterum

Har du ett uterum där du vill sitta fastän det ännu inte riktigt blivit väder för det än? Eller vill du bara ha lite extra värme inomhus? Då är en värmefläkt det perfekta köpet.


Den stora fördelen med dagens värmefläktar är att de ofta kan ställas in på cool-läge så att de kan användas även när det är riktigt varmt . Vem bör köpa en värmefläkt? IP-klassning som tillåter placering i t.

Vi går igenom alternativ för uppvärmning uteruinfravärme uterum , golvvärme , gasolkamin, värmefläkt , värmepump och skorstensfri spis. Men då är det viktigt att uterummet är isolerat och att man bygger in golvvärmen från början, tipsar Michael. Om du har ett sämre isolerat uterum och bara ska sitta där vid enstaka tillfällen bör du installera en värmekälla som ger värme snabbt. Plocka enkelt fram denna portabla värmefläkt när kylan träder fram. Välj mellan två värmelägen eller ett kalluftsläge.


Snygg värmefläkt Värmeelementen i värmefläkten Max värmer upp luften som sedan blåses in i rummet och ger en skön tempe. VÄRMEFLÄKT ANNA LITEN SVART. Letar du efter värmefläkt och frostvakt?


En värmefläkt med integrerad termostat eller värmefläkt med separat termostat hjälper dig att ha koll på temperaturen.

Våra värmefläktar passar flera olika växthus eller uterum – helt beroende på behov. Palmamodellerna fungerar. Robust värmefläkt med ytterhölje av rostfritt stål med ett praktiskt handtag. Fläkten kan användas för luftcirkulation på sommaren och som värmekälla under de kalla årstiderna.


Värmefläkten är utrustad med överhettningsskydd. Extern termostat Thermo medföljer för en mer exakt temperaturinställning och energisnål drift. Har dubbla infravärmare i mitt nybyggda uterum på ca kvm.


Det funkar perfekt på hösten och ned till grader, lägre än så funkar också men det tar då väldigt lång tid innan rummet blir tillräckligt uppvärmt för att vistas där. Har förstått att en fläkt blir effektivare då den värmer och roterar luften i rummet . Har ett inglasat uterum med golvvärme på kvm, 3-säsong, platta på mark och klinker. Har tänkt komplettera golvvärmen (el) med en. En värmefläkt i golvmodell perfekt för växthus eller uterum där frostkänsliga växter övervintras.


En god hjälp när man ska övervintra växter i svala utrymmen är en bra värmefläkt. Vi har flera olika värmefläktar och frostvakter som är speciellt utvecklade för att värma upp utrymmen där växter förvaras. En bra värmefläkt är också till hjälp när man vill starta upp sina odlingar tidigt på . Effektiv och skonsam skotork. Skrynklar eller förstör inte skorna. Fungerar för alla typer av skor.


Gasolvärmare – Detta alternativ passar bra för större uterum och värmer snabbt upp ytan.

Alla rum kan dock inte använda sig av gasolvärme, så kontrollera det först. Infravärme – Med infravärme värmer du snabbt upp ytan, men själva luften blir inte varm. Element, radiator, konvektor, värmefläkt eller terrassvärmare - Elgiganten har ett stort utbud av värmeprodukter. Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans. Har även en vältsäkring så den stängs av med automatik om den välter.


På vintern kan det vara väldigt kyligt i Sverige – det har vi alla fått lära oss den hårda vägen – och det gäller även inomhus. Då kan en värmefläkt vara något av en räddare i nöden. Den här texten handlar om just värmefläktar – läs vidare om det är något som intresserar dig!


Ingen överhettning tack vare PTC - värmeelement.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения