onsdag 2 augusti 2017

Oljeradiator 400v

Kräver installation av behörig elinstallatör. Välkommen till PriceRunner! Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element, sätta upp nya vid nyinstallation etc.


Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp. Det finns klassiska elelement och värmepaneler, våtrumselement, konvektorelement och många fler.

Med termostatstyrda element får du jämn och . Oljeradiator 400v 350w elektr. Oljan fungerar som stabilisator och ger jämn värme över hela . Som om det inte vore nog är radiatorerna enkla att montera och går att placera där det passar bäst. Välj ett energisnålt och miljövänligt sätt att värma upp huset på.


Sortera på: Varumärke Pris. Element Oljefyllt GKP 900x3mm 400W 400V.

Tego Roundline Reco 230V 400W (200x638). LVI Yali Digital 230V 750W (500x800). Adax Neo NP KDT 230V 800W (370x704). Hitta bästa pris och läs omdömen – vi hjälper dig hitta rätt.


Artiklar som finns i lager är normalt tillgängliga för leverans nästkommande vardag. Gnosjö oljeradiator 400v. Användningsområdet för detta element är i lägenheten eller villan.


Avsett för anslutning till 400V (faser och skyddsjord). Mineraloljan fungerar som stabilisator och ger tillsammans med den elektroniska termostaten en jämn och behaglig värme över hela radiatorytan, vilket även spar energi. Den elektroniska termostaten är nogrann med en exak. Undrar om någon kan hjälpa mig med hur jag kopplar in en äldre 400v LVI- oljeradiator som jag har i sommarstugan?


Jag har ju bara tre sladdar ut. Elradiator är en modern produkt av hög kvalité. Termostatens röda lysdiod indikerar tydligt när radiatorn värmer.


Temperatursänkning om 5°C kan aktiveras via styrledare från . De är oljefyllda radiatorer med elektroniskt termostat.

Väggfästen samt fötter medföljer. I 400V har vi en modell på 700W. Valet av kvalitetsradiatorer har blivit enklare! Nu lanserar vi ett uppdaterat sortiment av energieffektiva Pax radiatorer. Dessutom får det uppdaterade sortimentet behålla . V samt 400V radiatorn är förberedd för graders temperatursänkning via extra knapp.


V levereras med väggfäste och anslutningsdosa, . Radiatorn levereras i både 230V och 400V.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения