måndag 7 augusti 2017

Krockbilar

Tre bilar i krock – ”Vardagsmat nu för tiden”. En trafikolycka inträffade i norra Växjö under onsdagen. Tre personbilar har kolliderat i en kökrock. Larm inkom till SOS klockan 16.


Bärgning för två av bilarna, . Mellan klockan och 11.

Nu är vägen helt avstängd mellan Vårby backe och Järna uppger räddningstjänsten. Totalt är det ett hundratal bilar som krockat under morgonen. Den största krocken hittills har bilar varit inblandade i, säger Pelle Delhage, operativ . Bilar i krock på Bensbyvägen. Luleå, uppdaterad En bil kördes på i sidan av en annan bil nedanför Ormberget på lördagen. Sex personer satt i bilarna och alla kunde ta sig ut för egen maskin.


Elisabeth Hedman Mathias Asplund. Trafikolyckan inträffade på Bensbyvägen nedanför Ormberget, sannolikt .

Två personbilar har krockat på Ei Partille. Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen. Evid Dragon gate i Älvkarleby i Gästrikland är helt avstängd efter en allvarlig olycka. Minst tre bilar är inblandade i olyckan – och tre personer har förts till sjukhus.


Långa trafikköer har bildats vid riksväg norr om Halmstad efter att tre bilar krockat. Dela: Det blev ett makalöst olyckskaos på E4an under förmiddagen på onsdagen i stockholmsområdet. Cirka 1bilar var inblandade i ett antal olika olyckor, avåkningar och krockar.


En masskrock inträffade mellan Järna . Flera i bilar i krock - Eavstängd. Skadeläget är just nu oklart och vägen har stängts av. Det är otroligt rörigt i trafiken, säger Kim Hil presstalesperson på polisen. Polisen fick larmet strax efter klockan på tisdagen. Klaraborgsbron i Karlstad.


Olyckan inträffade längs Teknikvägen. En av bilarna behövde dock bärgas. Enligt Skånepolisen var fem personer inblandade i olyckan som inträffade mellan Ravlunda och Brösarp. Någon ska ha klagat över smärtor i .

Vid elvatiden på torsdagen krockade två fordon på Öresundsbron. Den hanteras av dansk polis men svenska poliser biträder de danska. Skadade personer, oklart hur många, har förts till . Sandsbrovägen vid Norremarksrondellen i Växjö. Två bilar har krockat i en korsning på Ullevigatan i Göteborg.


Larmet om olyckan kom in klockan 22. På västerleden i höjd med Max i Eskilstuna blev fyra bilar inblandade i en krock. Det är en så kallad kökrock, säger Joakim Lindqvist inre befäl på räddningstjänsten. De flesta inblandade stod redan utanför sina bilar när räddningstjänst och ambulans . Fyra bilar inblandade i krock. OLYCKA Vid kvart i fem på tisdagseftermiddagen skedde en trafikolycka med flera fordon strax utanför Visby.


Det var på väg 1inte långt från kyrkan i Bro som olyckan inträffade. Enligt uppgifter från räddningstjänsten var det fyra bilar inblandade i . Sammanlagt sex personer satt i bilarna men det ska inte handla om några allvarliga skador, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap. I samband med olyckan blev det totalstopp i trafiken i. En polispatrull ryckte ut till olycksplatsen i södergående körriktning. Ingen person blev skadad.


Enorr om trafikplats Sege. Enligt polisen finns det ingen misstanke om ett brott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения