måndag 7 augusti 2017

Citcop panasonic

Detta sker genom att producera produkter och tjänster som erbjuder bekvämare livs- och arbetsförhållanden. Vi erbjuder totallösningar genom högkvalitetssystem inom klimatanläggningar som utvecklats med kontrollteknik från många . Broadlink Wifi - Fjärrstyrning till värmepump. Styr din värmepump när som helst från din mobil med denna WiFi fjärrstyrning. Sätt på värmen i stugan eller ha automatisk sänkning av temperaturen under natten.


Universal, fungerar med de flesta fabrikat.

Beställ enkelt och bekvämt över nätet. Panasonic , Mitsubishi, Argo mfl. Fri frakt och upp till års fullgaranti! Rikstäckande nät av ackrediterade installatörer för installation och service. Resultatet är vår mest pålitliga och kraftfulla värmepump någonsin.


Den har dessutom placerat sig på plats nummer på den den Danska Energimyndighetens sida med högst SCOP, läs . Econavi känner av om det är soligt, mulet eller natt och anpassar sig efter förhållandena. Till exempel om luftvärmepumpen skulle vara inställd på värme, så känner den av om det är .

Flagship är tack vare enastående prestanda och tillförlitlighet, några av nordens mest sålda värmepumpar. Funktionerna hos Pansonics CZ12SKE gör den perfekt för sommarhuset, normalstora villan eller garaget. Du får även en skön svalka under de varmaste . Modellen för dig som vill ha maximal komfort och maximal besparing! Detta är senaste generationen med värmepumpar som använder sig av det miljövänliga köldmediumet R3 detta köldmedium ger inte bara en högre . Moderna värmepumpar har en högre . Kontakta oss direkt: värmepumpar och luftkonditionering från Citcop.


Vi levererar över hela landet. Klicka på modellnamnet för att ladda ner dokumentationen i PDF-format (kräver att Adobe Reader finns installerad på datorn). Filerna har en storlek på mellan 1-10MB beroende på antal sidor manualen . Kassett modell med 3st kasetter. Väggmonterad med 4st inomhusdelar . Värmepump med syretillförsel, ionizer, catechinfilter.


Hyde-Away för inbyggnad i vägg eller tak, 2st inomhusdelar. AC Robot funktionen dammsuger själv rent filtren och blåser ut dammet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения