fredag 6 maj 2016

Igf gasspis

Centralt beläget Showroom, Torsgatan 5a, Stockholm. Vi erbjuder det mesta och det bästa inom gasspisar! IGF gasspis med fyra brännare alla modellerna kan användas med naturgas, stadsgas och gasol. Kombilyx 6 en wokbrännare, elugn, elektronisk tändning, vit eller rostfri. Stockholm 6 en wokbrännare, elektronisk tändning, vit eller rostfri.


Nero 6 med gas- eller elugn, svart.

När vi tagit emot din beställning skickar vi hem ett avtal till dig för påskrift samt ett inbetalningskort på engångsbeloppet. När vi fått ditt avtal och din betalning skickar vi iväg beställningen till vår leverantör. Skicka därför gärna in ditt avtal samt betala så snart som möjligt, för att undvika lång leveranstid. Spisen är i rostfri design med st brännare, varav en wokbrännare på kW. Ugnen är elektrisk och har funktioner.


Elektrisk enhandständning med termosäkring. Förvaringslucka Hällgaller i emaljerad stål. Rostfritt stål, svartmeljerat galler över häll!

Gasspis IGF med Elugn i fint skick! Höjd 89cm, bredd 60cm samt djup 60cm! Utrustad med en mycket effektiv gasugn med varmluftsfl. Nytt rostfritt kokkärl 33l. Sök gasspis igf västberga på kartan.


Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Din sökning i Västberga gav ingen träff, därför har vi utvidgat . Jag har väldigt dåligt tryck i gasen, lågorna. Har tydligen en gasspis från igf dock ingen beskrivning till den.


Nu har jag en knapp som jag inte vet vad eller hur den funkar. Någon kanske kan hjälpa, snälla. Det är den som är längst till väster som jag undrar över. Mitten knappen är lyset i ugnen, den högra är för att tända. Men vad är då den vänstra . I de fastigheter där det finns ansluten gas kan du beställa denna standardspis.


Spisen har st brännare, varav en wokbrännare på kW.

Sparsamt använd senaste åren (lägenheten endast nyttjad 6-månader per år). Många som använder gasspis professionellt, till exempel kockar, upplever att gasspisen är bekvämare då den ger en mer exakt och omedelbar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения