onsdag 2 augusti 2017

Aircondition bil

Har bilen aircondition , så sjekker du selføgelig at det virker, at det kommer kjølig luft ut av dysene. Men visste du at det er også meget viktig å sjekke at . Klimaanlegg er et litt videre begrep enn air conditon i bilspråket. Air condition betyr tradisjonelt at anlegget er automatstyrt (man stiller gradene, automatikken tar seg av ting som viftehastighet, varmemengde, hvilke dyser som skal være åpne).


Anlegget fungerer på samme. Har du en bil med automatisk klimakontroll er vanligvis denne dobbeltfunksjonen innebygget: Trykker du på defrost-knappen starter både kjøleanlegget, varmen og viften samtidig.

Nei, aircondition handler vel egentlig bare om å ha kjølig bil på varme sommerdager? Nei, slik er det faktisk ikke, og det er det verdt å huske i den årstiden vi nå er inne i. Aircondition -anlegget (eller klimaanlegget) bør brukes gjennom vinteren. I nyere biler er ofte klimaanlegget . Tror det går an å få kjøpt ja.


Når det kommer vond lukt fra Air-Condition anlegget - Bilpleiekongen. Disse bakteriene må derfor drepes for å bli kvitt lukten. Med Meguiars Whole Car Air-Refesher dreper du disse bakteriene og tilfører en svak duft av ny bil.

Hvorfor legges det så mye vekt på emnet klima og bil , er ikke det bare for å tjene penger? Nei, erfaringen har vist at regelmessig vedlikehold av klimaanlegget hindrer at det oppstår skader og dermed dyre reparasjoner. Helt til for noen få år siden var det en gjengs oppfatning at det ved et klimaanlegg dreier seg om et . Kunne du godt tænke dig, at vide mere om eftersyn af aircondition til bil ? Så se denne video, og bliv.


Jevnlig vedlikehold er viktig. AC-systemet er utviklet for å redusere fukt og varme, samt å rense luften i kupéen. AC er et lukket system, men det lukkede systemet klarer seg ikke helt lukket under Nordiske værforhold. Alle aircondition - og klimaanlæg taber kølemidlet med tiden, så køleevnen bliver nedsat. Et regelmæssigt eftersyn og service hos QuickPot giver optimal holdbarhed og køleeffekt.


Brug ikke pengene på dyre reparationer af aircon eller klimaanlæg, men forebyg og vedligehold i stedet med vores . Hvad er så forskellen på aircondition og klimaanlæg? Jo, forskellen skal til dels findes i hvordan anlæggene betjenes og hvor mange sensorer og følere der styrer anlægget. Det är ett separat system som både är tekniskt komplicerat och som kräver speciell kompetens samt utrustning för att testa och reparera.


Luftkonditionering kan vara en del av ett helautomatiserat system för bilens värme och ventilation typ . Derfor skal du tænde for bilens aircondition om vinteren. Har din bil et aircondition - eller klimaanlæg, så er der flere grunde til at lade det være tændt også om vinteren . Du kan let og billigt rengøre din bil , så både du og passagerer i bilen undgår at blive ramt af livslang allergi.

Lugten af sur sok eller fesen kold luft i kabinen. Det kan være nogle af tegnene på et aircondition -anlæg, der ikke virker, eller et sted hvor skimmelsvamp og bakterier har fået lov til at gro. Problemer, der i sidstnævnte tilfælde kan give ubehag som rindende næse og øjne eller i værste fald allergier. Ibland är oturen framme och det blir varmt i bilen under varma dagar och det tar lång tid att få bort imman på rutan.


Då kan det vara dags att rengöra klimatanläggningen i din bil. Klimatanläggningen i bilen är idag en stor del i trivseln i bilen och då måste även denna underhållas. Vid en Originalservice ingår .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения