tisdag 29 september 2015

Vedspis viking 30

Modern eldstad där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i värmeculiteväggarna, för högsta möjliga verkningsgrad. Välkommen till Spis och Kaminboden. Besök vår sida för att läsa mer om J. Davidssons miljögodkända smalspisar till kök.


Den moderna eldstaden, där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i vermeculiten, ger högsta möjliga verkningsgrad.

Mycket av varför en vedspis åter igen har blivit populär är att både olja och el kostar allt mer, sedan är ju en vedspis även vacker att se på. Samt att om elen skulle gå, så kan du ändå laga mat, eftersom den med lätthet ersätter den moderna elspisen. Stommen gjuts i Tyskland med montering för hand i småländska Reftele. Jag har en viking som jag har eldat i första gången nu. Men här kommer lite info om konvektion på denna modell.


Notera att min har rökrör upp, finns givetvis med rökröret bakåt också. Vedspis eller annan värmekälla i köket?

Senast ändrad: maj-kl . Klassisk smalspis En klassisk gjutjärnsspis är mer än bara nostalgi. Höjden kan regleras mellan och cm. Spisen har en rektangulär kokplatta och ovala hål på hällen, vilka ska ge god luftväxling och förhindra överhettning. Viking smalspis - brinner dåligt, ryker in.


Invändigt är eldstaden klädd med sex skivor av täljsten. Lustfylld lantlig livsstil. Pienikokoinen ja tehokas valuraudasta valmistettu puuliesi, joka sopii paikkaan kuin paikkaan. Hormiliitäntä päällä tai takana.


Gemaakt van gietijzer met plaatstalen. Denna modell har en förbränning som gör den till en miljövänlig, funktionell och prisvärd storsäljare. Billigare än en Wamsel-spis och MINST lika bra enligt maken som är f. Dessutom vacker, med lite gammaldags utseende. Luftmantla så du kan placera skåp o dyl, i princip, dikt an spisen.


En sådan satte jag in i mitt torp för . En vedspis eller kökspanna kan vara både lönsamt och mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения