onsdag 30 september 2015

Mässing korg

Använd den som en förvaring till dina plädar i rummet, eller häng upp den i taket som en lampskärm. Komplettera med en bricka och du har ett litet och nätt brickbord. Det är bara fantasin som hindrar dig, vad du än väljer så har du en fin detalj i rummet!


Wire korg tillverkad i mässingspläterad metalltråd. Dessa multifunktionella trådkorgar passar till det mesta.

Och om du köper till ett Wire lock så kan du förvandla korgen till ett bord. Jämför priser och läs recensioner på Heminredning. Välkommen till PriceRunner! En underbar korg från Ferm Living som kan användas till förvaring av t. Det bästa med förvaringskorgen är att du snabbt och enkelt kan förvandla korgen till ett bord. Du kan köpa till en av våra fina bordsskivor, . Wire Basket från ferm LIVING är en korg som är lika snygg som praktisk.


Leverans 1-dagar och fraktfritt över 5kr.

En praktisk korg för exempelvis att förvara ytterkläder, tidningar, plantera i eller ha ved i. Kommer få en fin patina med . Korg tillverkad av mässingsfärgade metalltrådar. Korgen är tillverkad av mässing. Ladda ner högupplöst bild.


Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13. För endast kr extra kan du få ditt paket . StoreMyStuff, Marble Grey. En modern korg i mässing från Holmen.


STORAGE är en trendig mässingkorg i trådat utförande. Lika fina i vardagsrummet som i hallen. Beskrivning: Trådkorg av målad metalltråd. Papperskorg 30l Trådkorg.


Mintgröna Trådkorgar från Ferm Living Wire. Bord i metall med klassisk korgform och bricka i mässing. Ferm gör den här korgen med tillhörande bricka i massor av olika färger och två olika storlekar.


Korg liten: 5kr, bricka liten: 5kr.

Korg Wire 3st - Mässing - House Doctor. Beräknad leveranstid 2-veckor). Varumärke: House Doctor . Elegant och robust korg från danskt designermärke. Nypris 7kr hos länna möbler. Kan användas som vedkorg bl.


Varan är i fint begagnat . Korg Noomi, Mässing - Hos Hemtex hittar du allt inom hemtextil och mjuk heminredning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения