torsdag 17 september 2015

Alde värmeväxlare

Med vår värmeväxlare kopplas bilens och värme- pannans värmesystem ihop – det ger dig möjlighet att utnyttja värmen i bägge riktningarna, vilket gör att du sparar både miljö, pengar och energi. Vi använder gasol som huvudsaklig energikälla i vårt värme- system. Gasol är inte bara högeffektivt, utan är också ett miljö-. Allt för att få ett så optimalt värmesystem som möjligt. Värmepannor, glykol, konvektorer, t-rör, handdukstork, golvvärme, värmeväxlare , reduceringsventiler.


Vill du veta mer om hur det fungerar.

I Book Manualer Broschyrer, I Wheel Service-ställen, I Questionmark Sök hjälp online. Den fungerar då som en motorvärmare tack vare att centralvärmesystemet värmer upp motorns kylsystem. Tillverkad i rostfritt stål.


Vid montering av värmeväxlare bör tillverkare eller importör tillfrågas så att motorn ej. Vi tänkte installera alde värmeväxlare. Hur mycket har ni betalt för värmeväxlare o installation.


Funktion värmeväxlare 30. O-isolerade slangar till ALDE värmeväxlare 12.

Jag har värmeväxlare från bilmotorn och den har en cirkulationspump. När startar respektive stannar cirkulationspumpen? Cirkulerar den vattnet från bilmotorn eller mellan värmeväxlaren och aldepannan? Vad är konsekvensen om man stänger ballofixventilen och pumpen går?


Då är min fråga hur skall man fixa så att när man står stilla med pannan igång kunna värma motorn innan start när det är kallt. Man kanske rent av kan ha igång värmen till motorn när . Har aldrig upplevt pannan som störande och då kör vi ofta på gasol eftersom vi sällan står på elplats. Vårt utsläpp sitter på bakstammen. Vi har inte provat att ha pannan igång när vi kör eftersom vi har värmeväxlare på motorn i vår husbil. Automatiskt golvvärmesystem.


Värmeväxlare med cirkulationspump. Antal bältade platser: 4. Värmeväxlare används i husbilar för att ansluta bilens värmesystem till bodelens värmesystem under färd. Detta gör det möjligt att använda värmen i båda riktningarna.


Alde Flow Varmvattentank.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения