fredag 11 september 2015

Skorstenspaket till kamin

Schiedel Permeter är tillverkad med en innermantel av syraf. Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt. Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat.


Skorstenen har ett unikt innerrör för ökad säkerhet och som . Eventuellt kan extra brandtätn.

SAFEPIPE SKORSTEN GRUNDPAKET 1GRÅ. En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din kamin. Vår skorsten ger maximal säkerhet och är konstruerad och godkänd för de flesta biobränslen, och det bästa av allt är att Premodul gör det möjligt för dig att . Skorstensrör, skorsten , rökrör, rökkanal och modulskorsten.


Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.

Välkommen till PriceRunner! Vi erbjuder kaminer , skorstenar och installation med bästa service. VI GER DIG MER ÄN EN FÄRDIG KAMINLÖSNING för vi är effektiva utan avkall på kvalitet.


MED VÅRA HANTVERKARE OCH INSTALLATÖRER får Du som du vill. Vi ser på din hemmamiljö och planlösning i valet av kamin. Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun?


Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat. Du köper NSPs kaminer , skorstenar och tillbehör i utvalda kaminbutiker, hos installatörer och byggvaruhus.


Se till att du verkligen får produkter från NSP – för säkerhets skull. Premodul skorstenar tillverkas i Småländska Markaryd och är ett varumärke inom börsnoterade NIBE-koncernen. För din säkerhets skull lämnar vi års garanti.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Kalkylen utgår från en installation av en rak skorsten.

Prisuppgiften är ungefärlig. För att vi ska kunna lämna en slutgiltig offert behöver vi göra ett . Alla våra skorstensprodukter är noggrant anpassade till framtida specifikationer och tekniska krav. Om du är osäker på vilken skorsten som passar din spis eller kamin kan . Premodul paket invändig skorsten är komplett för en rak installation. Från kamin upp till skorstenshuv på taket.


Den invändiga skorstenen är lackerad grå. Har du en kamin på max kW med en skorstensanslutning på maximalt 1mm på ovansidan? Ska skorstenen gå rakt upp genom huset, utan krökar? Och vara minst meter lång? Då är Modulex Classic den skorsten du ska ha.


Grundsatsen Modulex Classic är komplett och ger dig cirka meter färdig skorsten. Söker du en speciell kamin tar vi hem den speciellt för dig! Här hittar du färdiga paket och prisexempel. Vi renoverar även gamla skorstenar !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения