tisdag 29 september 2015

Skydd till luftvärmepump

Skydd för värmepumpens utedel. Luftvärmepumpar är energieffektiva och praktiska, men ingen kan säga att den del som sitter på husets utsida är precis vacker. Om utedelen sitter där den syns mycket är ett klättmonterat väderskydd en bra idé. På Byggmax hittar du praktiska tillbehör till din värmepump.


Priset för vårt värmepumpsskydd är lägre än hos de flesta andra.

Anpassa värmepumpen efter dina behov. Tillbehör till din luft- luftvärmepump. Här finns allt du kan behöva vid montering av en värmepump , som vibrationsdämpare, dräneringsslang, kopparrör och kompletta installations-kit. Sveriges Radio uppmärksammade nyligen brandrisken i gamla värmepumpar.


Värmepumpstak luft-vattenvärmepump. En brandrisk du som värmepumpsägare kan eliminera genom att se till att din pump installeras av hantverkare med rätt behörighet och därefter håller efter din värmepump med regelbundet underhåll och service. VP- skydd finns i två storlekar, Medium för utedelar lägre än 6mm och Large för utedelar lägre än 8mm.


För att underhållsvärmen ska fungera säkert behövs väderskydd mot snö och vind annars är risken stor att värmepumpen stannar.

Skruv för montering ingår. Vi erbjuder dig smart förvaring och prisvärd renovering. Kläd skyddets tak med takpapp och måla den övriga ytan i husets kulört. Det viktigaste är att skydda pumpen för snö som kan rasa rakt ner på den. Detta värmepumpsskydd är av plåt som ger ett diskretare och snyggare utseende!


Ett värmepumpsskydd hjälper din värmepump att fungera i alla väder. Ta bort höljet och lämna in det på någon billackering. Annars så tycker jag du kan bygga ett skydd över maskinen utan att behöva vara rädd för effektförlust. Personligen tycker jag alternativ lär bli snyggast.


Bild på Canvac SMS-styrning. SMS- styrning till luftvärmepumpar. Direktverkande el i hela huset, st luftvärmepump samt braskamin finns i gillestugan i källaren (braskaminen har jag haft möjlighet att elda med vid riktigt kall väderlek tidigare men numera med st pumpar så används den endast till myseldning), samt en . Måla det enkelt för att matcha fasaden. Se hur du själv kan bygga ett hus för värmepumpen, så att du slipper det estetiska problemet.


En värmepump är en god värmekälla, men den är sällan vacke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения