torsdag 17 september 2015

Vvs utbildning liljeholmen

Gillar du att jobba med händerna och vill ha ett rörligt och socialt jobb? Teori och praktik varvas. Du kan vara behörig även om du är under år om du har gått färdigt ett nationellt program eller liknande utbildning i gymnasieskolan. Mejerivägen Stockholm Liljeholmen.


Enstaka kurser på gymnasienivå är till för dig som vill komplettera dina betyg för att söka en högre utbildning , eller för att kunna söka jobb.

Trekantsvägen Plan Stockholm Liljeholmen. Letar du efter utbildning inom VVS i Stockholm- Liljeholmen ? Sveriges största söktjänst för utbildning , hittar du rätt! Genomförs i: Liljeholmen Stockholm. Detta är en utbildning för dig som är praktiskt lag tycker om att arbeta med händerna och med människor. Du kan ibland komma att jobba i obekväma arbetsställningar så en bra fysik är ett plus.


Lernias vuxenutbildning i Liljeholmen , Örnsberg och Järfälla.

Hos oss kan du läsa vuxenutbildningar som är speciellt anpassade till yrkeslivet inom el, VVS och fastighet. På Lernia står du och dina mål i centrum och utbildningen anpassas efter dina förkunskaper. På många av våra utbildningar kan . En förstklassig skola ger eleverna en bra utbildning som förbereder dem inför . REFIS ligger i Liljeholmen.


Enklaste vägen att ta sig till skolan är med tunnelbanans röda linje eller med tvärbanan till stationen Liljeholmen. Det går även ett flertal bussar. Från tunnelbanestationen är det en kort promenad nedför backen till Lövholmsvägen 2. Skolans mål är inte bara att eleverna ska få en utbildning – Praktiska Gymnasiet vill också att du ska få jobb, helst redan direkt efter examen.


Denna 2-åriga utbildning är kostnadsfri och CSN-berättigad. Vi lärare på skolan har varit anställda länge och känner en stolthet i den utbildning vi bedriver. Christine Ripås är rektor för Praktiska Gymnasiet i Bromma- Liljeholmen.


Teknisk utbildning som ger dig ett bra jobb. Ta steget och utbilda dig till ingenjör, tekniker eller projektledare på Stockholms Tekniska Institut. Karta och vägbeskrivning.

Efter din utbildning här kan du börja jobba på en gång. VVS - och fastighetsprogrammet. Framtidsgymnasiet - vill du veta mer - stockholm. Läs mer om våra program och annat nertill! Högskole- eller YH- utbildning inom VVS.


Huvudkontoret finns i Skarpnäck, söder om Stockholm. Visa alla Isaksson Rekrytering jobb - Jobb i Stockholm . Som VVS montör arbetar du i huvudsak med. VVS , Fastighet och Energi. Har kommit in på lernias vvs utbildning i liljeholmen , är det nån som vet hur utbildningen är?


Kommer man vara på skolan eller är det mycket själv studier?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения