torsdag 24 september 2015

Begagnade gjutjärnskaminer

Aldrig eldad i, har stått i försvarets beredskapsförråd från tillverkning fram till idag. Specifikationer se bild från priskurant. Passar utmärkt i mindre jaktkoja eller . Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. Jannes Kaminkultur har ett stort lager av renoverade gjutjärnskaminer.

Och har vi inte exakt den modell du är ute efter kan vi hjälpa dig att skaffa fram den. Här hittar du gamla, renoverade kaminer vi har renoverat i vår verkstad. Trasiga delar har ersatts och varenda detalj är blästrad.


De är nymurade samt omtätade och svärtade. Vi har också några fina, nya kaminer som är tillverkade efter gamla modeller. Har du en gammal kamin du vill fixa till?


En vackert ornamenterad antik kamin pryder sin plats i både slott som koja.

Antika kaminer skänker inte bara en behaglig värme till ditt hem under vintermånaderna utan utgör en viktig detalj i klassisk svensk inredning. Vi renoverar framförallt Norska . Reck , kamin för större rum. Höjd 132cm, bred 37cm, djup 45cm. Rökrör 14cm och 102cm från golvet 7. Norrahammar 5 blästra svärta redo att installeras in. Godin , grön emaljerad med glimmer i luckan i mycket bra . Vi är en butik som säljer, (givetvis även via internet), köper och renoverar både spisar och kaminer.


Behöver du reservdelar eller tillbehör hittar du säkert det i vårt stora lager som ett av de absolut största i Sverige. Vi har över års erfarenhet i branschen och fokuserar också mycket på vårt miljöarbete. Alla vedkaminer, braskaminer från alla leverantörer finns på LantbruksNet.


Gamla kaminer till salu från Kr. Välkommen till gammeltorpets Antik och byggnadsvård. Vi har ett stort utbud av renoverade vedspisar och gjutjärnskaminer , vi har även antika möbler och byggnadsvårdsdetaljer såsom glasverandor, pardörrar, grindar, gamla gjutna trädgårdsmöbler m. En brasa i hemmet gör dig lycklig.


Renovering och försäljning av köksspisar och större kaminer.

Murning av fattigmansugnar och skorstenar. Köksöar med vedspis, vedfack och kåpa. Frimurade öppna spisar med eller utan kassett. Gjutjärnskaminer – Kamin och köksspis i gjutjärn.


Många av de gjutjärnskaminer och köksspisar som kasserades när nya värmekällor uppfanns fick stå kvar på sina platser i köken. Men priset för de nytillverkade är förstås högre än för de begagnade som går under klubban. Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. I butiken kan ni se över 1st olika eldstäder t. Vi har både snickare och murare som gärna besöker . Det finns en uppsjö av begagnade vedspisar och kaminer , samt en stor nytillverkning, så att hitta en vedspis ska inte vara så svårt. Här är några exempel: Sedan vill en del ha underluckor för ett vedförråd eller sina kastruller och andra attiraljer.


Vill man inte ha det så kan man ha ett valv under vedspisen, eller inget alls. Vi säljer och monterar gjutjärnsspisar, kaminer , spiskassetter, murspisar, nya kakelugnar och skorstenar av kända varumärken. Länsförsäkringar Värmland har gjort en utredning om bränder där kaminer varit inblandade.


Några tips till folk som funderar på att köpa ny kamin? Satsa på en ny, gärna Miljömärkt kamin. Köp inte begagnat från Blocket, de gamla kaminerna ska bort .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения