tisdag 8 september 2015

Braskamin eskilstuna

Kom och besök oss i våra lokaler i Torshälla där vi har ca. Hos oss hittar du endast kvalitetsprodukter från bland andra Tulikivi, Contura, Keddy, Jötul, Scanspis, Gabriel kakelugnar m. Vi har egna montörer och kan därför även hjälpa er med installation av kamin och skorsten. Sedan mitten av 90- talet har vi satsat helhjärtat på personlig rådgivning och installation av braskaminer , både till privatpersoner och företag.


Det innebär att vi erbjuder våra produkter och . Innan man bestämmer sig för någon modell ska man tänka igenom några saker ordentligt: Vad ska funktionen vara?

Mysbrasa, snabb uppvärmning av fritidshuset eller ett komplement till villavärmen? Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin , insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Det finns ett stort antal olika kaminer att välja på. Bland de vanligaste är braskamin , vedkaminer och pelletskamin.


Vilken man väljer ska styras av ens planlösning och behov. Nöjda kunder är vårt motto. Jag har anlitat Värmeteknik två gånger och kommer att göra det om jag behöver något mer inom deras område.


Supertrevliga och snabba.

Man blir garanterat nöjd och de håller vad de har sagt! Alla rättigheter reserverade. Välrenoverat semesterhus med lantligt läge på gård och med den gamla charmen bevarad. Huset ligger vid Mälarens strand med egen båt och brygga. För mysfaktorn och kyliga kvällar finns en braskamin.


En öppen spis har ofta hög mysfaktor, men i de flesta fall eldar du för kråkorna. Vill du få bättre effekt bör du sätta in en insatskassett. En kamin hemma skapar både hemtrevna härlig stämning och minskar med . Hitta de bästa erbjudandena för stugor braskamin eskilstuna. Läge (ej sjöutsikt) utanför eskilstuna. Kaminkungen i Stockholm, Norrköping, Gotland erbjuder Sveriges mest prisvärda braskaminer och skorstenar.


Vi vill att fler hushåll enkelt kan skaffa sig en prisvärd kamin och skorsten med hög kvalitet. Kommunerna vet inte skillnad på eldstad som kamin , kassett eller öppen spis. De förvirrar många husägare om nya tydliga regler som Boverket har.


Vi tackar för förtroendet! Eskilstuna fokuserar på Airmove!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения