onsdag 16 september 2015

Alloljepanna

Dec Tradecenter AB lanserar en ny kraftfull alloljepanna tänkt för verkstäder och garage. Hos oss finner Ni värmeprodukter som hjälper Er att sänka uppvärmningskostnader. Vi tillhandahåller allt inom värmeteknik från marknadens ledande tillverkare av högkvalitativa värmeprodukter vilket borgar för lång och bekymmersfri drift.


Flera av våra värmeanläggningar kan användas med alternativa bränslen,. Clean Burn, världens mest sålda alloljepannor.

Pannorna har en effektiv alloljebrännare som klarar de flesta biologiska, animaliska och mineralbaserade oljorna. Vi levererar ledande värmeteknik med marknadens längsta garantier. Vi har allt på hyllan för omgående leverans. Tyska Kroll står för kvalité och service med 1 nöjda kunder som mål, därför vågar vi ha marknadens längsta. Flere av produktene våre kan brukes med alternativt drivstoff.


Vi bruker tysk varmeteknologi med høy kvalitet for en lang og bekymringsfri drift. Oct Front placerad fläkt,pulver lackerad , låg-vakt sennor, flera övervakningssystem, halvtermostat, m.

Låter miljömässigt som en. När spillolja bränns i en alloljepanna blir utsläppen betydligt större än när vanlig eldningsolja förbränns. I spillolja finns tungmetaller, som kommer från insidan av maskinen som oljan varit i. De går rakt igenom pannan och ut i miljön. Det kan också finnas höga halter svavel från beståndsdelar i den ursprungliga oljan, vilket. Hej Är det någon som kört någon liknande panna?


Står i valet och kvalet mellan en sådan eller en vedeldad varmluftspanna. Bränner alla typer av oljor, Komplett,bara att köra. Ingen rök) CE Godkänd FÖRMÅNLIG FINANSIERING UTAN KONTANTINSATS. Varmluftspannor eller vattenburna system för drift på alternativa bränslen såsom biologiska oljor, mineral oljor och animaliska oljor.


Alloljepanna Varmluft 30kw. Systemet har en mycket kraftig, tryckreglerad separat matarpump som placeras nära tanken för en så kort sugsträcka som möjligt. Oljan matas med tryck fram till brännaren.


Sep Lars-Johan Merin har valt att investera i en alloljepanna som komplement till halmpannan på gården. Det var bland annat flexibiliteten i val av bränsle som lockade. Foto: Helena Högberg Åkerhielm.

Sverige med systemet som visat sig driftsäkert och väl anpassat till gårdens förutsättningar. Ett slumpmässigt sammanstrålande på golfbanan blev en hole-in-one för Nötcenter Viken. Fullträffen, för så får man väl kalla det, är att man.


Har en ouppvärmd verkstad som jag gärna skulle vilja ha lite värme i. Blir en hel del spillolja också från lite av varje, det ska gå som miljöfarligt avfall men är det helt omöjligt att bränna det i någon form av brännare. Den här alloljekaminen är den perfekta lösningen för uppvärmning av garage, maskinhall, verkstan eller lagerlokalen. Rymmer upp till liter valfri olja.


Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения