onsdag 16 september 2015

Värmepellets priser

Välkommen till PriceRunner! Hitta pellets eller värmepellets för eldning i pelletspanna, pelletskamin eller pelletsbrännare hos oss. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Både ved och pellets räknas som förnyelsebara energikällor och är dessutom smidiga och ekonomiska att elda me inte minst på vintern.


För smidig och billig uppvärmningJämfört med ved kräver pelletseldning väldigt lite arbete.

Vi har både träbriketter och . Byggmax pellets håller den högsta kvalitetsklassningen enligt svensk standard. De har ett jämt och högt energiinnehåll som är cirka högre än ved. Dessutom ger pellets låga utsläpp och håller ett lägre pris än olja. Att elda med pellets är ofta den mest kostnadseffektiva lösningen.


Observera: Byggmax saluför pellets. Vi kan skryta med en av marknadens bästa pellets. Att förädla sågspån till ett miljövänligt och effektivt biobränsle är ingen lätt sak.

Hos oss på K-rauta hittar du pellets som passar för de flesta kaminer. Sortera på: Varumärke Pris. Betala med Klarna, välj Kort, Bank, Faktura eller Delbetalning. Köp pellets från Scandbio till lägre priser.


Snabba leveranser och alltid fri frakt. Högklassig och torr pellets med högt energivärde, minimalt med aska, från svensk skogsråvara. Denna pellets är mycket skonsam mot din brännare.


Köp VIDA värmepellets enkelt idag! Bränslet är inhemskt och förnybart och ger obetydlig belastning på miljön. Hämta din pellets hos oss eller få den levererad.


Betalning via faktura eller kontant. Vi använder självklart bara kvalitetspellets från. Neova rekomenderas av sveriges sotare! Pall, kg säckar 8mm min lev pall . Alla priser är inklusive moms.


Pelletspriser och leveransinfo.

För tillfället är det stor brist på pellets i våra butiker! Tillgången är väldigt begränsad! Vi levererar inom arbetsdagar i Dalarna, Gästrikland och södra Hälsingland.


Våra pellets har många olika användningsområden. Beställ pellets via Jannebergs Kvarn! Använd det som spån till ditt husdjur, stallströ till hästen eller uppvärmning till ditt hem.


Oavsätt vad du väljer att använda pellets till bidrar du till det naturligaste valet av bränsle. Här ser du priset för olika kvantiteter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения