torsdag 10 september 2015

Ir värme inomhus

Jag har liten erfarenhet av IR - värme inomhus. Sitter man vid ett bord blir man grillad uppifrån och fryser om fötterna. Du har liten erfarenhet av IR-värmare men du vet att de nya delarna är inte effektivare än de gamla?


IR VÄRME Spar ström, Spar pengar! Bara att sätta in kontakten - Ingen montering !

Vi har två typer av IR värme : IR paneler og IR värmefläktar. IR panelerna kan hängas på väggen eller i taket och värmer huset i zoner. IR värmen reflekteras och sprids ut i alla vinklar och når på så sätt ut i hela rummet. Våra produkter utvecklas och tillverkas i Tyskland. Vi är den enda samarbetspartnern i Sverige för de marknadsledande tillverkarna inom infravärme.


Funderar du på att byta värmesystem? Vi utmanar alla andra värmesystem. Var och hur kan jag använda infravärme?

Den infraröda uppvärmningen är ett särskilt intressant alternativ vid nybyggna ombyggnad och . Tack vare nanotekniken Graphit-Polyimide- värmare , ges högre effektivitet jämfört med traditionella carbon crystal paneler. Det speciella reflekterande. Det bästa och mest effektiva spektrum för uppvärmning är C-spektrum (Far IR -strålar, från till mikron). Solvärme inomhus ,miljövänligt och energisnålt.


Därför kan människan tex. Den mesta värmen från solen sker i form av infravärme, och även jordklotet avger värme i form av infraröd strålning. IR - värmare i ett växthus samt för odling inomhus.


IR - värmare för industri, lager, olika lokaler mm. IR - värmare som ger skön värme på cafe, restaurang, uteserveringar mm. Infravärme används till och.


Ett exempel på att IR - värme fungerar bra på rätt ställe är i mitt duschrum i källaren, där har jag värmare typ Elstrip i taket som jag startar när jag tänder. Comforten VILKET infravärme kan tillgodoses då det råder helt andra förutsättningar för att uppnå termisk klimat i förhållande till . Byggmax – köp billigt och bra byggmaterial inom Värme. Hösten för med sig ett spännande väder med kalla nätter och varmare dagar.


Solen värmer dagtid hemmet, och om nätterna kör inte värmesystemet igång för att täcka upp kylan. Ofta är det just kring några plus grader som värmen i hemmet inte riktigt orkar med.

De är säkra att använda både utomhus och inomhus , så att du kan njuta av en ren, effektiv, och hälsosam värme ! Optimal värmestrålning med hög effektivitet. Unik infraröd teknik med en mjuk, behaglig värme. Ger både värme och ljus öv.


Den patenterade infravärme tekniken värmer objekt direkt utan att . Den värmer objekt direkt utan att värma upp luften i miljön vilket undviker energislöseri samt behåller luftfuktigheten. Används för effektiv uppvärmning av inomhus och. Värmen finns till din användning där det finns tillgång till ström.


Cera heat är en säker värmekälla som lämpar sig för många olika utrymmen i hemmet, både inomhus och utomhus:. Uppvärmningsmöjligheterna med en keramisk infraröd värmare som producerar förmånlig och snabb värme är nästan obegränsade. Then stora fördelen med den nya generationens infravärmepaneler är den märkbara upplevelsen av varm komfort inomhus. Eftersom infravärme värmer massan är det möjligt att sänka temperaturen med 2-grader. Konvektionsvärmen använder den stora skillnaden mellan den varma och kalla luften, oavsett den primära . Den är byggd i aluminium och klarar de mest krävande väderförhållanden samtidigt som den även passar utmärkt för inomhus bruk.


Monteras horisontellt på. Värmen regleras med en termostat eller fjärrkontroll och samtliga produkter är IPgodkända samt skydd mot överhettning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения