fredag 25 september 2015

Golvvärme shunt

Shuntens funktion är att blanda vattnet till rätt temperatur och pumpa runt det i golvvärmesystemet. En shunt behövs när golvvärmen skall kopplas mot radiatorsystem med hög framledningstemperatur. Shunt till golvvärme är nödvändig i nästan varje installation av vattenburen golvvärme , för att reglera temperaturen och cirkulera vattnet.


Om du ska kombinera golvvärme med vanliga radiatorer behövs en shunt. Shunten blandar det varma vattnet från värmekällan med vattnet som cirkulerar golvvärmesystemet för att uppnå rätt temperatur. Samtliga shuntar är tillverkade i .

Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! LK golvvärme ventilställdon 230V SSY3till LK Shunt ,används vid annan regle.


Uponor golvvärme shunt Fluvia T PushB-W. Vi har färdiga lösningar för uterum, enstaka rum och renovering med krav på låg bygghöjd. Vi har utvecklat och förfinat vårt golvvärmesystem så att det har blivit ännu mer ekonomiskt, tryggt och miljövänligt, samt lätt att installera. LK Utvändigt Skåp MVT.


LK Inbyggnadsskåp MVT. Här har vi samlat alla våra Shuntar och tillbehör från kända och klassiska VVS- tillverkare.

Tillbehöret som är nödvändigt i nästan varje installation är en pump- och shuntgrupp, FSMini, som har till uppgift att: - Shunta (reducera) radiatorkretsens varmvattentemperatur till nivåer som är lämpade för golv. Vanligtvis är radiatorvattnet för hett, vilket äventyrar både komfort och golvmaterial. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. EN centralt placerad fördelare till alla slingor på alla våningar?


Det är ju helt galet och helt onödigt. Man placerar fördelare på varje våningsplan och förbinder dessa med (lite grövre) stamledningar. Har man en shunt i systemet placerar man den lämpligen nära . Reglera golvvärme , separat shunt ? Golvvärme vattenburen, Shunt eller ej? Simpel golvvärme utan shuntsystem ? Om värmen kommer nerifrån fördelas den jämt och fyller hela rummet. Den sköna känslan förstärks ytterligare genom att Uponors system för golvvärme ger dig möjlighet att sänka din energiförbrukning.


Sök i produktkatalogen Produktkatalog. Med rätt rumsreglering sänker du energiförbrukningen på runt procent jämfört med konventionella reglersystem för golvvärme. Danfoss erbjuder ett brett program av golvvärmeprodukter som ger den som föredrar golvvärme möjlighet att installera ett system som ger optimal temperaturstyrning och energibesparingar.


Programmet består av såväl tråddragna som radiostyrda (trådlösa) regulatorer, fördelare, shuntar och självverkande termostater. Komplett shunt för enstaka rum med värme året runt Shuntenheten har till uppgift att sänka temperaturen hos vattnet som kommer från radiatorsystemet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения