onsdag 30 september 2015

Doft i hemmet

Upptäck en värld av doft ! Inred ditt hem med doft för att skapa din egen atmosfär - låt doftljus, doftpinnar och doftsprayer sprida väldoft och hemtrevlig stämning i hemmets alla rum! Doftsinnet tillåter dig att återskapa och skapa nya minnen och förflytta dig genom både tid och rum, en stark upplevelse som om du låter den, . Skulle gärna vilja få hemtrevligt med någon fräsch naturlig doft hemma. Har två katter och en bajsbebis och tycker.


Ge mig era bästa tips hur hemmet luktar gott tack!

Diese Seite übersetzen 01. Citron är en källa till underbar doft. Du kan använda citron på flera olika sätt för att få hemmet att dofta.


Till exempel genom att koka vatten i en kastrull och tillsätta citrusskivor och örter. Ska du få gäster, passa på att baka – egentligen mer för doftens skull än för . En del lukter är trevliga, men många i hemmet är det inte. Det fungerar som en luktborttagare och avger dessutom sin goda doft. Unken lukt i äldre möbler, som till exempel byrålådor och garderober, fås enkelt bort genom att man ställer ut små skålar med ättika i lådorna.


Mycket handlar om att använda och förstärka redan naturliga inslag i hemmet.

Tebla gärna utblandade med torkade rosbla eller torkad basilika i en liten skål i köket sprider god doft. Kvistar av torkad lavendel luktar ljuvligt i sovrummet, och doftpåsar med lavendel är en klassiker i . Lavendel är en populär doft som anses vara avslappnande, lugnande och effektiv mot huvudvärk. Förr i tiden hade man ofta lavendelpåsar i linneskåpen, så du kanske tycker att det känns som en gammalmodig doft ? Men faktum är att lavendel har kommit starkt på senare år, i och med att naturliga läkemedel blivit allt mer . Nu finns möjligheten att få hela ditt hem att dofta som nytvättade handdukar direkt från torktumlaren. CLEAN har länge varit det självklara valet för kvinnor som vill ha en naturlig, ren och fräsch doft. Man vill att ens hem ska kännas både tryggt och inbjudande.


Det kan man uppnå genom att skapa en inredning som tilltalar ögat, men det är lätt att glömma näsan. Doft har en fantastisk inverkan på hur vi mår och man vill ju att ens hem ska kännas som hemma. Läs vidare och ta reda på hur dofter i . Ett naturligt och stilfullt sätt att ge doft åt ditt hem. Räcker i ungefär tre månader.


Med bara ingredienser och en kastrull kan du bli kvitt dålig lukt i hemmet på min. Newsner ger dig nyheter som berör! Jag har doftkulor i dammsugarpåsen, men det går med tvättmedel också om du har nåt som luktar lite gott.


Häll goluktande sköljmedel i . Behållare för refill av doftljus, 2kr, Candelize.

Toalettdoft Post Poo Drops friskar upp med citrusskal och blomessenser, 2kr, Aesop i samarbete med APC. Handduk, 1kr, Gant Home. Antingen om det är en nyvattnad doftpelargon som sprider sig i. Dofterna i ett hem sätter ofta spår hos mig.


Jag brukar belöna mig med en god doft då och då. Speciellt då jag gjort ett större jobb och fakturerat, då går . Sprid lugn och välbehag i hemmet med ljuvliga doftljus, diffusers och linnesprayer. Perfekta gå-bort-presenter istället för blommor eller choklad!


Låt det koka och känn hur den söta doften sprider sig i hemmet. För en mindre söt doft kan du istället för frukten lägga i en gren granris eller tall. Med några muffinsformar och bivax kan du göra egna bras-startare som fyller ditt hem med värme och ljuvlig doft. Vi har stort utbud med produkter för ditt hem.


Väl mellan olika doftoljor, antingen enbart parfymerade eller med en färdig aromaterapiblandning. Detta gäller även våra potpourrier och doftspray. Du kan även välja en doftpåse, att placera ut där du vill ha någon god doft ! Det finns även flera dofter av simmering granulates, . Detta är också bra för att få bort lukter från ytor. Jag blir lite osäker på om jag har visat er våra senaste doftstickor från Rituals? Hur som, vi kör ett inlägg till så i så fall eftersom jag gillar dom så mycket.


Det är så kul, varje gång vi får besök så säger alla att det doftar så gott hemma hos oss. I nästan alla rum har vi sånna här doftstickor från Rituals.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения