torsdag 24 september 2015

Ventil handdukstork

Om ditt hus har ett centralt vattenburet värmesystem som du vill ansluta din handdukstork till behöver du använda en ventil. Det finns olika typer av ventiler att välja mellan, bland annat manuellt styrda ventiler och ventiler med termostat, som anpassar värmen efter rummets temperatur. Utbudet av tillverkare och ventilsorter . Får ej anslutas till VVC-system.


Vår handdukstork får endast kopplas på slutet system, ej VVC-system.

Till Purmo Flores Combitork. Ventil för vattenburet värmesystem. Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och . Jämför priser och läs recensioner på Handdukstorkar. Välkommen till PriceRunner! Eller måste man sätta ett vertikalt rör också?


Har setat ett element där tidigare som är borttaget.

Frågan är om det går att gå in med rör . För 1- eller 2-rörssystem. Med 4mm spriddarrör som är avkapbart, vid små handdukstorksmodeller. Har fått min handdukstork monterad enligt bild. Vatten in till vänster, ut högra sidan, cc ur golv (från tidigare radiator).


Demontera packboxen med stift (använd toppen på förinställningsnyckeln FN2). Sätt ned förinställningsnyckeln med den räfflade änden i stryphylsan och skruva försiktigt ned . Om man vill ansluta sin handdukstork till det centrala vattenburna värmesystemet så behöver man komplettera med antingen en NH- ventil eller ett ventilset. I droplistan till höger under Välj produkt finns alla våra olika varianter.


NH-ventilen är snyggt designad för att smälta samman med handdukstorken till en helhet. Etthålsventil för vattenburna handdukstorkar. RSK: Lagerförd artikel, Ja.


Beställ allt inom Tillbehör - handdukstork m. Antal: Lägg i varukorgen. Passar Hafa Ellips och Hafa Original.

Visa lagersaldoFörväntat lagersaldo Byt varuhus . RFA-ett-håls ventil för vattenuppvärmning. Perfekt när man vill ha inkommande vatten och utgående vatten på samma sida under handdukstorken. Våra handdukstorkar kan anslutas till husets centralvärmesystem med vår designade NH- ventil med handratt för manuell steglös värme- reglering.


Den är idealisk när du ska byta ut ett befintligt element mot en handdukstork. Till befintligt vattenburet värmesystem, välj Svedbergs ventil art. Levereras komplett med insticksnippel och handratt. Välj båda Alternativen vilket är en fördel på sommaren då det vattenburna systemet oftast är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения