torsdag 10 september 2015

Futurum spiskåpa

Tillbehör och reservdelar till till Futurum köksfläktar. Söker du det perfekta kökssystemet? Upptäck precisionen och skönheten hos Franke. Förvandla ditt kök till en underbart kreativ miljö!


Jämför priser och läs recensioner på Köksfläktar. Välkommen till PriceRunner!

Original Futurum reservdel. Den är utrustad med ett manuellt spjäll, inställbart grund-och forceringsflöde. Stort utbud av köksfläktar och spiskåpor från de ledande tillverkarna. Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök.


Spiskåpa för köksventilation i småhus , kombineras med separat ventilationsaggregat. Detta objekt skickas inom 3-vardagar. BESKRIVNING: Filterkassett Futurum med filter.


Beskrivning, STOS FUTURUM FRANKE.

Effektiv och praktisk med stor volymdel med rörlig skärm för maximalt osuppfång. För fastigheter med gemensam centralfläkt. Timerreglerat spjäll 5–min. Kan även monteras med hjälp av konsoler som beställs separat.


Spiskåpan kan placeras under eller infälld i skåpraden. Levereras med sladd och jordad stickpropp för . Här kan du beställa resevdelar till Franke Futurum spisfläktar. Reservdelar Franke Futurum. Vår målsättning är 1 nöjda kunder, vilket betyder att vi gör allt för att du ska bli nöjd och komma tillbaka och handla hos oss.


Vi hjälper dig gärna med eventuella frågor och välkomnar alla synpunkter och idéer för hur vi kan bli bättre. Futurum AB, Byske, är en stor tillverkare av köksfläktar för hem och storhushåll. Snabba leveranser, Ge omdöme! Spiskåpa kan bytas till kåpa som passar köksfläkten som är av märket Frånluftsfläkt JBDD.


Spiskåpa CP passar köksfläkten JBDD och uppfyller kraven på uppsugningsförmåga av matos. Spiskåpor från Franke Futurum uppfyller också krav på osupptagning. KÖKSFLÄKT FRANKE SPISKÅPA F2VIT 60CM.


Vred till spiskåpa svart- Utgått ur sortimentet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения