fredag 18 september 2015

Luftvärmepump lg prestige 9

Den klarar bland annat av att värma upp ditt hem med hjälp av luften utifrån även då temperaturen är så låg som minusgrader. Den patenterade fläktlösningen gör dessutom värmepumpen otroligt tyst, . Den har även en hög kapacitet vid minus grader. Underhållsvärme på till grader.


Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar.

Välkommen till PriceRunner! Luft- luftvärmepump Fler egenskaper. Det var den bästa luftvärmepumpen som någonsin testats. Nu har Prestige blivit ännu bättre.


Med ett högre SCOP och ett starkare luftflöde spar du nu ännu mer pengar och får en jämnare inomhustemperatur. Byggd och testad för Norden - Ger hela kW . C och hög effekt ända ned till -°C är den som bäst i vårt nordiska klimat.

Modern värmepump med inbyggd WiFi och hög prestanda. Sverigepumpen New Prestige Plus är en modern värmepump med mycket bra prestanda. För att hitta din närmast återförsäljare gå in . Alla LG :s nya värmepumpar är byggda speciellt för det nordiska klimatet.


Med det menar vi att de är byggda för norden från grunden och. Nordic Prestige – en komplett värmepumpslösning. Den bästa luftvärmepump som någonsin testats! Bäst testresultat när det är som kallast, bäst när det gäller helt enkelt.


Passar i villan, garaget, fritidshuset. LG :s inverterteknik ger kraftfull men tyst drift och minskar samtidigt energiförbrukningen med hela. Luftvärmepumparna från LG ger dig snygg design och hög energibesparing samt många smarta funktioner. LG Nordig Presitege och tillhör en helt ny generation värmepumpar som är byggda för såväl det nordiska klimatet som det nordiska behovet.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Jag och min sambo tänkte installera en luft-luft värmepump i vårt 70tals hus iom att vi har direktverkande el. Mitsubishi FH är fortfarande en helt okej luftvärmepump , även om den inte står sig mot de nya modellerna på marknaden.


Har en Lg prestige plus, använd två vintrar och jag är supernöjd.

B) med ledande luftflöde och hela 12m kastlängd. COP i toppklass - ( Prestige ). Levererar hög effekt ner till -25ºC och fortsätter att värma även när det är kallare än så. Dynamisk underhållsvärme mellan -grader, spar pengar i fritidshuset eller när du är . LG NORDIC PRESTIGE , P09MN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения