tisdag 15 september 2015

Slang till köksfläkt

Används till 1mm dimension. Rör och slang till köksfläkt finns hos oss till mycket bra priser. Välj bland annat mellan dimension 10 1och 1mm. Köp ny köksfläktslang online idag! Kökskåpor har som standard 125mm eller 150mm anslutning, medans standard ventilationsrör är 125mm, då denna slang är mjuk så passar den till 120mm anslutning då man klämmer ihop slangen med .

För anslutning av köksfläktar, torktumlare, torkskåp etc. Slang i ståltrådsarmerad aluminiumfolie och PET. Mjukt utförande som ger god ljuddämpning och minimal med vibrationer. Säkert har du någon gång fått stekos som ett slag i ansiktet då du kommit på besök till någon som är i färd med att laga mat och inte har en köksfläkt igång.


Hela bostaden luktar inpyrt och matfettet sprider sig till möbler och textilier. Enbart för att slippa matos är det värt att sätta in eller att byta ut en gammal köksfläkt. Ståltråden är helinbäddad.

Den är även godkänd som ventilationskanal i brandcell upp till 200kvm. Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till att cookies från IKEA. Kolfilter i rund modell till köksfläkt.


Passar till Electrolux, Elektro-Helios och Husqvarna fläktar. Yttre diameter= 19cm Inre diameter= 16cm. Till teknisk specifikation. Finns i lager i webbshoppen. Se lagerstatus i ditt varuhus.


Stort utbud av köksfläktar och spiskåpor från de ledande tillverkarna. Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök. Imkanalsrenovering, svetsindustri, kemisk industri, skeppsventilation etc. Flexibel slang med brett användningsom- råde. Förminskning till 120mm slang medföljer.


Dock rekommenderas det att för bästa effekt ansluta fläkten med 150mm slang om möjlighet finns. NYHET: Välj extern motor och få en tyst köksfläkt !

Den externa motorn ökar utsugningskapaciteten och håller ljudnivån nere (jämfört med en intern motor). Tillgängligt alternativ: extern . Söker du efter en snygg och effektiv köksfläkt ? Prisbelönta köks- och spisfläktar från Electrolux kommer alltid i stilren design. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения