onsdag 23 september 2015

Husqvarna kaminer modeller

V Står för eldstaden till vänster. H Står för eldstaden till höger. Cisternjärn är skyddsjärnet mot yttersidan. Brännjärn är skyddsjärnet mot ugnen. Hällfyllnad är trekanten som ligger mellan kokplattorna.


Det är förstås inte renoverade kaminer.

Söker du efter braskaminer till ditt hem? Husqvarna Kokspisar och Kaminer. Norrahammar finns i en mängd olika modeller. Ankarsrum var en betydande tillverkare av både spisar och kaminer.


De äldre modellerna är vackert . Tillbehör för både höger- eller vänstereldade spisar. Välkommen med din webborder! Våra svenska vedspisar och kaminer presenterat av Valter.


I början kom låga nummer, sedan högre, fler siffror, fabrikerna blev större, många modeller.

Små bruk kunde heta bara . Koncernen är också aktiv inom bevattningsprodukter, kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Vi har MASSOR med reservdelar till gamla gjutjärns och täljstenskaminer. Vi kan även i viss mån låta gjuta nya reservdelar.


Skicka oss ett mail, gärna med en bild på kaminen i fråga och bifoga . Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. De nytillverkade kaminerna och vedspisarna vi säljer är alla klassiska modeller som passar i både gamla och nya hus. Cykel- och Sporthandlarnas Riksförbund. HUSQVARNA Bränslebesparande Mikado Kaminer. Gjutjärnsdelar till husqvarna och norrhult med flera. Lite delar kan finnas till vissa vanliga modeller av kaminer och andra vedeldade spisar.


Klicka på produkterna nedan för mer information. Seriens basmodell finns i grått och svart med ett stort glas i luckan. Skorstenen kan anslutas till kaminens topp eller rygg på samtliga modeller. Här hittar du gamla, renoverade kaminer vi har renoverat i vår verkstad. Trasiga delar har ersatts och varenda detalj är blästrad.


De är nymurade samt omtätade och svärtade. Vi har också några fina, nya kaminer som är tillverkade efter gamla modeller.

Här säljer vi reservdelar och tillbehör för spisar och kaminer av en mängd olika fabrikat. Här följer ett urval av kaminer. I gårdsbutiken på Marielundsvägen Östersun finns fler modeller.


Höjd till rökrörets överkant cm. Invändigt fodrad med eldfast . Eldfast glas i glimmeröppningarna. Många av dessa eldstäder är.


Det finns även nytillverkade kaminer och vedspisar av äldre modeller , där vissa förbättringar gjorts, som exempelvis tjockare gjutgods. Modellen Freja blev omgående en succes. Jøtul 6och 1är klassiska . Den kunne sy sting på en fin linje, hvilket de tidligere modeller ikke kunne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения