torsdag 17 september 2015

Öppen spis kassett pris

Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Hos oss på Kaminbutiken hittar du insatser och kassetter från Contura, Dovre, Lotus och Skandinavisk spismiljö. Det är enkelt att använda dig av både spiskassett så väl som en kamininsats.


De är även enkla att tända och de når en full effekt på bara ett par minuter.

Så oavsett om du har en befintlig öppen spis , . En spiskassett är en mindre spisinsats som kan installeras i en befintlig öppen spis eller kakelugn. Kassetten ger dig möjlighet att effektivisera uppvärmningen på ett billigt sätt – de är dessutom ofta enkla att montera och ger dig bra kontroll över förbränningen. Att sätta in en spiskassett i din öppna spis är en fantastisk investering. Du förvandlar då en öppen spis till en effektiv eldstad som ger ett rejält värmetillskott till din bostad. På marknaden finns idag ett flertal kända fabrikat av kassetter och kamininsatser av vilka bl a kan nämnas Keddy, Jötul och Contura.


Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare.

Letar du efter en antik kakelugn, modern öppen spis eller någon annan eldstad? Vi har Sveriges varmaste sortimentet: öppna spisar, eldstäder, braskaminer. En insats med sidoglas, tillverkad helt i gjutjärn för din öppna spis. En sprakande eld i den öppen spisen har alltid fascinerat oss.


Dessvärre är den öppna spisen en direkt dålig värmekälla. För att få en välkommen värmevinst istället för en onödig förlust, krävs en modern, effektiv insats . Contura iClassic Kamin-insats för öppen spis som överbryggar gränsen mellan tradition och modern design. Contura iModern tresidig Med denna kamin-insats gav vi den gamla eldstaden en modern och diskret stil. Om du installerar en insats eller kassett i din öppna spis får du en helt annan värmekälla.


I stället för att suga ut värmen ur rummet så får du en skön värme när du eldar och det går åt betydligt mindre ved. Här hittar ni insatser som kan användas både för installation i en öppen spis och för frimurning. Vill du bygga en frimurad öppen spis med en insats som grund?


Hos Elda Stockholm hjälper vi dig oavsett önskemål på. En frimurad öppen spis designad för just ditt hus eller lägenhet? Läs mer om frimurade öppna spisar.


Alltid fast pris på installation.

Klicka på produkterna för offert. Sök: Sortera efter pris. Vår öppna spis är en stor murad Keddy från slutet av 80-talet. Du får en effektiv uppvärmning till en relativt liten peng. Spiskassetter monteras i en öppen spis i anslutning till en skorsten med rör.


Storleken på kassetten avgör vilken effekt på uppvärmningen du får. Den största fördelen med att uppgradera din öppna spis med en spiskassett är att du höjer verkningsgraden från 5- till. Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort den härliga känslan av att ha en vacker öppen spis.


En kassett kan även användas som grund för att själva skapa den sanna drömspisen. Samtidigt ges en effektiv . En vanlig öppen spis omsätter mellan 4– 6kubikmeter luft per timme, luft som bara sticker ut i skorstenen istället för att värma upp huset. Detta betyder att den förbrukar all luft i en normalstor villa en till två gånger i timmen. Contura iär en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning.


Passar de flesta öppna spisar. Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan. Vad kostar det att installera kamin totalt inkl kamin skorsten och installation?


Låt säga att kaminen kostar 15. Skillnaden är bara den att du får mångdubbelt bättre värmeekonomi. Braskamin, gjutjärnskamin, spiskassett , öppen spis eller en vedspis? Sverigekassetten finns i två storlekar för valfri rak- eller hörnmontering.


Vi på Skorstensfolket har möjlighet att erbjuda en lägsta- pris -garanti på Morsö kaminer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения