onsdag 23 september 2015

Jafo vvs

Marknadsledare på designade golvbrunnar och golvrännor. Ska du installera en traditionell golvbrunn eller designad golvbrunn hittar du den hos JAFO. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité.


JAFO tillverkar VVS -produkter i plast och rostfritt med golvbrunnar som huvudprodukter. Jafos sortiment omfattar, allt från golvbrunnar till luddlåda. JAFO AB är verksam inom Huskomplettering, VVS och VA i Lund.

JAFO AB säljer VVS -produkter i plast och rostfritt med golvbrunnar som huvud- produkter. Produkterna marknadsförs under två varumärken: JAFO och UNIDRAIN. Vi koncentrerar oss på konstruktionen av produkterna och lägger all tillverkning på lego. De företag vi väljer att ha som legotillverkare har . Ge oss feedback på produktbeskrivningen.


JAFOs golvbrunnar i plast finns både med och utan mattpaket. Alla JAFOs produkter tillverkas. Golvbrunnar utan mattpaket .

Vi har personal som är VVS certifierade som står redo att hjälpa dig med dina frågor! Företaget bakom VVSbutiken. Låg bygghöjd endast mm. Komplett med mattpaket för. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Rak WC-stos med centrisk anslutning mot WC. WC-stosen är lämplig för anslutning av vägghängda eller bakåtspolande (P-vattenlås) WC, alternativt upphöjda handikappanpassade WC. Vid behov kan WC-stosen kapas för att erhålla önskad längd.


Vattenlåsinsatsen består av: Vattenlåsinsats med handtag och O-ring. JAFO AB utvecklar, tillverkar och säljer golvbrunnar och andra VVS -produkter i plast och rostfritt. Beställ Jafo Wc-Stos Centrisk av VVS -Klimat.


VVS -Klimat säljer kvalitetsprodukter till privatpersoner och företag med Klarna Checkout. Breddavlopp med både cirkulär och rektangulär anslutning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения