fredag 11 september 2015

Vattenburen värmefläkt

Hej Jag har funderingar kring en vattenburen värmefläkt i garaget. Det behöver inte vara värme på alltid där men när jag e där o jobbar ibland så. Vattenburet konvektorelement till garage?


Värmeregister för vatten med med rör av koppar Temperaturklass T(max 135°C). Ansluts till befintligt vattenburet värmesystem.

Finns i utförande 1-fas (230V) eller 3-fas 2V (4V). Enkel montering den låga vikten gör att . AW Ex är speciellt framtagen för att värma luften i miljöer där det tillfälligt finns explosionsrisk (Zon och Zon 2). Använder varmt vatten som energibärare. Godkänd för användning i område där explosionsrisken utgörs av gas eller ångor.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. VEAB erbjuder elektriska kanalvämare kompletta med reglerutrustning.

Kan även styras av en extern 0. En värmefläkt som passar bra för packhallar, lager, växthus och andra lite högre lokaler. Vi kan även leverera större modeller på . Dessa värmefläktar säljs på uppdrag av ett Svenskt företag st Aerotemper vattenburen. Effektiv värmefläkt för medelstora lokaler.


Panther 6-är en serie mycket tysta och effektiva värmefläktar för stationärt bruk. De är avsedda för uppvärmning och torkning i t. Rätt till ändringar förbehålls. Värmefläkt Panther har en klassiskt ren design i vitlackerad stålplåt. Fläktluftvärmare ATDAoch. ATDG är avsedda för uppvärm- ning och ventilation av industri-, verkstads-, butiks- och lagerloka- ler, garage, stormarknader och liknande utrymmen.


Hitta billigaste Aerotemper vattenburen värmefläkt hos AllaAnnonser. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Uppvärmning är en stor utgiftspost i de flesta hem.


Med moderna element kan du ofta spara stora belopp och värmen sprids dessutom jämnare i hemmet. Element för olika behovGamla element kan vara gediget byggda och snygga att titta på om de hålls efter.

Söker du efter en lösning för att reglera temperaturen i ditt kontor, hotell eller hem? Då är en fläktkonvektor definitivt något för dig. Med en högkvalitativ och elegant fläktkonvektor kan du styra temperaturen efter dina önskemål. Istället har konvektorn en inbyggd fläkt som sprider värmen i hemmet. Konvektorer med fläkt fungerar ungefär som ett vanligt vattenburet element men med den stora skillnaden av att ha en inbyggd fläkt.


Istället för att stråla ut värmen som ett vanligt element gör, fläktar värmen ut i luften och värmer snabbare upp hemmet. Nordic Home Culture HTR-5Sydney.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения