fredag 25 september 2015

Ctc pelletspanna

En pelletspanna från CTC använder sig av förnyelsebart bränsle och bidrar därmed inte till att öka växthuseffekten. Med inbyggt styrsystem och automatisk start för enklast möjliga drift? Eller föredrar du en pelletspanna där du själv väljer till brännare och . En modern, fullutrustad pelletspanna på kW med integrerad brännare, elpatron och varmvattenväxlare.


Brännaren är undermatad med uppåtbrinnande låga och behöver normalt endast rengöras en gång per år.

Detta, tillsammans med automatisk brännarstart, innebär att CTC EcoFlex är bekväm och enkel att sköta. Flexibel pelletspanna för dig som själv vill välja brännare och reglerutrustning. Pelletspannan för dig som själv vill välja till brännare och reglerutrustning.


CTC EcoFlex pelletspanna. Pannan består av en eldstad . Pelletseldning har stora likheter med oljeeldning. Den stora skillnaden är att all fastbränsleeldning producerar en viss mängd aska som måste avlägsnas med olika tidsintervaller för . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från CTC Värmepannor till orientmattor!

Vårt köpskydd garanterar dig en säker. Jämför priser och läs recensioner på Värmepannor. Välkommen till PriceRunner!


Lägst verkningsgrad i detta test har Extuna PV1 Combifire från VedSol och Viadrus Ufrån Lindquist Heating, som har och procent i verkningsgrad. Har du en pelletspanna med lägre verkningsgrad får du räkna med att köpa mer pellets. Har pelletspannan en verkningsgrad på till exempel 85 . Uppfyller SP-kraven (miljöcertifierad) och världens hårdaste krav: de tyska BAFA-kraven. Förberedd för att kopplas ihop med en CTC värmepump. Med 9kw elpatron (modell V).


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Alla priser inklusive moms. Vi levererar över hela Sverige. Tekniska Specifikationer.


Jag har läst väldigt gott om dessa pannor, där av föll valet för just ecoflexen. Hur är den brännaren som medföljer? CTC EcoFlex ger användaren stor valfrihet när det gäller vilken uppvärmningsform den vill utnyttja.

Den är i grunden konstruerad för pelletseldning men har även en elpatron och är. Utförande, med varmvattenvärmeväxlare. Egen benämning Svensk , CTC EcoFlex pelletspanna kW. Tillverkarens produktsida, - . Vattenvolym panna 1liter. Artikelinformation Varianter Reservdelar.


CTC ECOFLEX PELLETSPANNA PELLETS 15KW EL 9KW. Köp reservdelar till pelletspannor från CTC EcoFlex. Du hittar värmeväxlare, packningar, luckor, sotningsdetaljer mm. Säljes pelletspanna ctc ecoflex -Tänder tyvärr inte som den ska.


Bytt fläkt vinter -Troligtvis styrkort som behöver bytas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения