tisdag 8 september 2015

Fjärrstyrning el

Bygg ut ditt hemautomationssystem med flera enheter och få stora möjligheter till fjärrstyrning. Med hjälp av GSM-larmen kan du via internet eller mobiltelefon fjärrstyra apparater och få larm om något händer i t. Hemautomation – intelligent, trådlöst och fjärrstyrt. Nu slipper du gå runt i huset för att slå på och av lampor, ändra tider i kopplingsur eller åka till stugan för att kolla temperaturen.


Styr istället eluttag, lampor etc.

Köp till en kontrollenhet som TellStick eller Zipabox så . Produkter för fjärrstyrning av el och värme. Hög kvalitet och bra priser. Har du inte en luftvärmepump kan vara en intressant investering till fritidshuset oavsett om det är ett vinter eller sommarboende.


Den ger kyla under varma dagar och är mycket mer effektiv än direktverkande el under kalla . Med vårt enkla system för fjärrstyrning har du alltid en varm och skön stuga som väntar på dig, oberoende av årstid och utomhustemperatur. Med bekväm och energibesparande fjärrstyrning via GSM-nätet ser du till att fritidshuset eller hemmet alltid har lagom temperatur! Med ett enkelt SMS kan värmen justeras från t.

Allt för hemmafixare och proffs. Självlärande fjärrstyrt uttag med dimmer. Den optimala lösningen för fjärrstyrning av direktverkande elvärme i fritidshus.


Att styra eluttag på distans med Fortum Hemkontroll är busenkelt och kul, men prislappen är hög. GSM-styrningen gör det möjligt att . Det enklaste och billigaste sättet är om du redan har internet på platsen du vill kunna fjärrstyra. Det behöver dock inte stoppa dig.


I dag kan du nämligen köpa ett usb-modem för några . TRÅDLÖS FJÄRRSTRÖMBRYTARE DIM1. Enkel installation, bara att plugga in i vägguttaget Med miljoner olika kodningar med självprogrammeringsfunktion. Mottagaren har även minnesfunktion v. Pålitliga kommunikationslösningar i tiden -med den tanken levererar Induo produkter och tjänster med driftskontinuitet.


Induo AB riktar sig mot proffsanvändare med produkter för överföring av data, larm eller styrsignaler via nätverk eller trådlöst. Vi kan allt från 4g routrar till egna radionät. Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar.


Välkommen till PriceRunner!

Tids- och fjärrstyrning (av motorvärmare) Beiträge 3. SVAR: Jo för LVIs oljefyllda elradiatorer finns styrsystemet Touch E3. Fjärrstyrning av elen till stugan Beiträge 3. Med styrsystemet Touch Ekan du enkelt fjärrstyra elradiatorer av typen Yali Digital, Parada eller Ramo via nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения