fredag 11 september 2015

Scanspis 83

För oss handlar det inte bara om värmen - utan om att levera en perfekt flambil omgärdad av en dansk designmöbel passar i de flesta hem. Den rena och enkla designen är gjord både med tanke på funktionalitet och estetik. Alla detaljer är genomtänkta. Den avrundade glasdörren har en ny stängningsfunktion som ger en vacker insyn till lågorna.


Funktionalitet och estetik.

Scanspis -sortimentet. MONTERINGS- OCH BRUKSANVISNING. Du har valt en produkt från en av Europas ledande kamintillverkare, och vi är övertygade om att du kommer få stor glädje av din kamin. För att du ska kunna använda . Den bågformade glasdörren ger fullt fokus på lågorna, det eleganta handtaget är alltid svalt, och låset på asklådan ger extra god säkerhet. Den välvda glasluckan har mjukstängningsmekanism och ger en perfekt insyn till elden.


Installation av scanspis Testimonial. Ett självklart val om det redan finns en eldstad på en annan våning.

AndersWallgren gave this company 5 . Nu är det högsäsong för eldstäder. Vi har erbjudande på bästsäljande dansk design. Välj mellan traditionell svart, grå lack eller med täljsten.


ENKEL DESIGN OCH UTSÖKTA DETALJER. This Pin was discovered by Mirjam Möller. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Online auctions every day with items from all industries. Kaminen kom på plats igår, nu får vi vänta på sotaren som kommer till veckan.


The curved glass door gives a perfect view of the fire, and the handle has been positioned so that it completes the simple design, while remaining cool at the same time. Läs mer på Conturas hemsida. Nätauktioner varje dag med objekt från alla branscher. Just nu har vi erbjudande på bästsäljande dansk design.


Finns i flera smakfulla färger som ger en häftig effekt i din interiör. Maxi modellerna kan monteras med värmelagrande sten som . Den självstängande soft-close dörren är riktigt nice.

På den här sidan har vi valt att visa några exempel ur vårt sortiment. Vi kan beställa hem andra alternativ. Hör gärna av dig för en personlig diskussion om just dina önskemål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения